2777
2789
عنوان

مرهم دلهای شکسته....

33 بازدید | 22 پست
یاضامن آهو... آقای مهربونی ها... قسمت میدم به جان جواد عزیزت( ع ) همه کسایی که کانون گرم خانوادشون یه فرشته کوچولو کم داره رو امسال تو شب ولادتت حاجت روا کن... اقای مهربونم عرفه پارسال وقتی خسته از دوا درمون و نا امید از همه جا اومدم دم حرمت فک نمیکردم بکی دو ماه بعد حاجتمو بدی و علیرضای منو مهمون دلم کنی... علیرضایی که هدیه شماست و نوکر اقا امام حسین و اول محرم امسال دنیا میاد.... اقا شما رو به جدت امام حسین( ع )قسم میدم که دامن همه منتظرا رو سبز کنی.... الهی آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمیییییین انشاالله همه منتظرا مامان بشیم
خدایا خدای بزرگم همیشه شکرت امسال رو برام سال خیلی خوبی کن کمکمون کن بچه دار بشیم کمک کن شوهرمو بابا کنم سال اقدام و عمله بزار نتیجه بگیریم ♥ خدا جونم تو دلم نی نی بزار ♥
خدایا به واسطه آقا زایمانهارو هم اسون کن بگذره ... نمیدونم چرا هرچی نزدیکتر میشم بیشتر میترسم .. خدایا خودت طاقتم بده.. تا ۲ هفته دیگه اخرشه دووم بیارم یا خدا!
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏
مرسی عزیزم ، الان بعد از مدتها دارم گریه میکنم تاپیکت دلم رو لرزوند، آنقدر نا امید بودم که حتی دیگه گریه هم نمیکردم، به شقیقه های شوهرم که سفید شده نگاه میکنم و میگم خدایا منو مرگ بده دارم از عذاب وجدان میمیرم، یا ضامن آهو وساطت من رو سیاه رو پیش خدا بکن بگو فلانی دیگه بسشه دیگه توان نداره
خدایا هزاران بار شکرت