2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من.... تاریخش..... و اینکه باید دست اخر مادرشوهرمو بوس کنم😷

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

از خودم انقدر سخت گرفتم به همه چی اصلا بهم خوش نگدشت طفلکی شوهرم که تا بهوحال فیلم عروسیمونو ندیده میگه ازبس لاعربودم شبیه معتادا 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

از همه چیز

ارایشم ک ارایشگاه نرفتم خواهر شوهرم ارایشم کرد شبیه مترسک شدم 

لباسم

موهام

دست گلم

خدا لعنت پدر شوهر خسیسم‌کنه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

من از خانواده شوهرم و اینکه پول شاباش و  کادوهامو برداشتن ناراضی بودم نمیدونم بدتر از منم هست یانه 

ولی با تمام این وجود لذت بردم از عروسیم

خانواده شوهرم باهام قهر بودن و اصلا طرفم نیومدن 

شاباشا  و کادوهامم برداشتن و بعد عروسی من موندم و شوهرم و یه جیب خالی 

از خودم انقدر سخت گرفتم به همه چی اصلا بهم خوش نگدشت طفلکی شوهرم که تا بهوحال فیلم عروسیمونو ندیده م ...

البنه شوهرم حودشو میگه ها

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

فقط دسته گلم

گل فروش احمق دور گلها برگ گذاشته بود تا آخر شب پژمرده شد واقعا زشته تو دستم تو تالار

فقط تو عکسها خوب افتاده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
مثلامن خودم خواهرشوهرم ارایشم کردکه یه ارایشگرقدیمیه وارایشگاه نداره واقعاهنوزروی دلم وایساده تاج ول ...

چجوری خودشون انتخاب کردن؟؟؟ پس شما کجا بودی؟؟

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز