2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من.... تاریخش..... و اینکه باید دست اخر مادرشوهرمو بوس کنم😷

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

از خودم انقدر سخت گرفتم به همه چی اصلا بهم خوش نگدشت طفلکی شوهرم که تا بهوحال فیلم عروسیمونو ندیده میگه ازبس لاعربودم شبیه معتادا 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

از همه چیز

ارایشم ک ارایشگاه نرفتم خواهر شوهرم ارایشم کرد شبیه مترسک شدم 

لباسم

موهام

دست گلم

خدا لعنت پدر شوهر خسیسم‌کنه

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه

من از خانواده شوهرم و اینکه پول شاباش و  کادوهامو برداشتن ناراضی بودم نمیدونم بدتر از منم هست یانه 

ولی با تمام این وجود لذت بردم از عروسیم

خانواده شوهرم باهام قهر بودن و اصلا طرفم نیومدن 

شاباشا  و کادوهامم برداشتن و بعد عروسی من موندم و شوهرم و یه جیب خالی 

از خودم انقدر سخت گرفتم به همه چی اصلا بهم خوش نگدشت طفلکی شوهرم که تا بهوحال فیلم عروسیمونو ندیده م ...

البنه شوهرم حودشو میگه ها

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

فقط دسته گلم

گل فروش احمق دور گلها برگ گذاشته بود تا آخر شب پژمرده شد واقعا زشته تو دستم تو تالار

فقط تو عکسها خوب افتاده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
مثلامن خودم خواهرشوهرم ارایشم کردکه یه ارایشگرقدیمیه وارایشگاه نداره واقعاهنوزروی دلم وایساده تاج ول ...

چجوری خودشون انتخاب کردن؟؟؟ پس شما کجا بودی؟؟

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!