2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دسته گلم که شوهرم رفته بود انتخاب کرده بود 😏 ، از مدل مو و ارایشم 😏، از خریدای عروسیم کلا ناراضی بودم از همه چیزززززززم  

اه اه اه گند بزن اون عروسی رووووو 😷😖

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
از همه چیز ارایشم ک ارایشگاه نرفتم خواهر شوهرم ارایشم کرد شبیه مترسک شدم  لباسم موهام دست گ ...

چقدرشبیه به همیم امامن پدرشوهرندارم خواهرشوهرم عقده داشت منودرست کنه افتضاح بودم

بدتریییییییییین روز .زندگیم روز عروسیم بود.هر چقدررررتعریف کنم کمه

از اینکه روز حنابندون زن داداشم تو مراسم دعوا راه انداخت و جلو فامیل شوهرم خجالت کشیدم و میترسیدم روز عروسی هم همین بشه

از اینکه با شوهرم دعوام شد و لج کرد ناهار ارایشگاه دیر اورد

از اینکه بابام فوت کرده بود و نبود و مادربزرگ پدریم هم 40 روز بود فوت گرده بود کسی از طرف فامیلای من نیومده بودن

از اینکه به طرز عجیبی هواااا خیلی خوب بود ولی موقع فصای سبز هوا خاک شد .بعد که اومدم تالار پرس و جو کردم گفتن نه هوا دیگه خوب شده!!

حوصله ندارم بیشتر کنکاش کنم .مرگم روز عروسیم بود .اوووووووووف یاداوریش سخته

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.
ازلباسم😢تازه پول شاباش پاتختی رم مادرشوهرم برداش😠

بازم برای تو خوبه مال ما پول عروسی رم خودش برداشت پول پاتختی رم 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
چجوری خودشون انتخاب کردن؟؟؟ پس شما کجا بودی؟؟

خودشون انتخاب کردن من وفقط بردن برای پرولباس منم چون نمیخواستم ناراحتی پیش بیادهیچی نمیگفتم اماالان عقددخترخودشونه دارن میبرنش بهترین ارایشگاه

خودشون انتخاب کردن من وفقط بردن برای پرولباس منم چون نمیخواستم ناراحتی پیش بیادهیچی نمیگفتم اماالان ...

استارتر من بابام شب عروسی نیومد بدون علت 😕😕😕 پول شب عروسی و پاتختی و مادرشوهر بیشعووووورم برداشت ، ی وضعی بود بخدا 

بازم برای تو خوبه مال ما پول عروسی رم خودش برداشت پول پاتختی رم 

میگن چون مارفتیم عروسیاپول خرج کردیم پول عروسی پسرمونم براماس.برای مارم پدرشوهرمینابرداشن امااون برام مهم نبود😕البته دیگه خودمون ناراحت نکنیم بهتره

چقدرهممون توبهترین روززندگیمون سختی کشیدیم,من میگم حالاکه دخترخودتونومیفرستیدبهترین ارایشگاه,به این فکرنکردیدمنم دخترم ودلم میخوادخوب باشم؟تازه من که همه میگن شانس اوردی خودت خوشگل بودی,امابیشترحرصم میگیره ازبچگیم سواستفاده کردن چون16سالم بود,البته الان19سالمه بایه دخترگل که1سالشه