الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه ی امتحان هاش بار اول قبول شدم ولی متاسفانه شهری که امتحان عملی و آخرهست بار چهارم😂😂😂😂دیگه ببخشید من زیادی صادقم نمیتونستم دروغ بگم اهل استرس هم نیستم البته الکی بگم استرس داشتم رد شدم پارک دوبلم بد درمیومد اموزشم با ماشین نیمه هیدرولیک بود امتحان با هیدرولیک تو امتحان به یاد همیشگی فرمون رو محکم میچرخوندم بد میشد پارک هام
ن بار دوم 😂😂😂 یادش بخیر پایه ۲ ببین صندلی یادم رفت درست کنم نفر قبلی کوتاه بود وااای پام چسبیددد به کلاچ گااااز میدادم سرهنگ هم میکفت به به چه اعتناد به نفسیییییی چه حرفه ای اخه جایی ندتشتم پامو بیارم بالاااا درد میکرد پام خلااصه کمربند بادم رفت ببندم پشت ۳ تا پسر بودن هی پشت گوشم میگفتن لو بدیم؟؟؟؟؟ لو بدیم؟؟؟ خخخخ اخرشم برد از یه کامیون دوبل زدم و پیاده شدم قبووول
من بار اول قبول شدم.افسره فقط با حرفاش عمدا میخواس هولم کنه که استرس بگیرم ولی اگه ببینه خیلی بی خیالی و استرس نداری کارت رو درست انجام میدی قبولت میکنه