2777
2789
موفق باشی گلم،بار سوم ،البته بار دوم خیلی الکی ردم کرد

مرسی عزیزم 

من با دوستام میرم 

حالت رقابت هست 

اگه رد شم خیلی بد میشه , همه جا میگن بلد نبود رد شد 😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین فرمونی كه دستم گرفتم پاترول بود...بلدم ولی گواهینامه ندارم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تمرین میکنم ولی مشکلم استرس شدیدمه  اگه بین کلاسا و ازمون فاصله بیفته مشکلی نیست؟  میخوا ...

با ماشین خودتون و کناره یه مرد 

حتما تمرین کنید تا ترستونم بریزه

ولی جای امن باشه حتما

عابر و ... خطر ناک نباشه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

منم فردا صبح امتحان دارم .استرس دارم بار اولمه 😫

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
ن بار دوم 😂😂😂 یادش بخیر پایه ۲ ببین صندلی یادم رفت درست کنم نفر قبلی کوتاه بود وااای پام چسبیددد ...

چه باحال 😅 

منم دوس دارم حتی اگه رد شدم کلا قضیه فان بشه تا حس بدی نگیرم و بتونم بار بعد برم 

میگم میشه خودمون ازشون بخوایم نفرات اخر بریم؟ 

بین کسایی که تو یه ماشین هستیم بگیم میخوام نفر اخر باشم ؟

من هر شب میرم بیرون با همسر پار دوبلم خوبه استرسم ندارم  اول تنظیم صندلی بعد آینه بعد کمر بند ب ...

شانس من تابستون و ماه رمضونه 

بعد افطار همه افقی ان هیچکس مسئولیت منو قبول نمیکنه که ببردم تمرین 😅 

من سال 93گرفنم.. بار اول همون اول خاموش کردم خخخ گف پیاده شو.... اما بار دوم قبول شدم... دوفرمانه.. فرعی به اصلی... پارک دوبل... و آخر هم گف پارک کن پیاده شو ولی یهویی حواسم جمع شد که دمدر هس گفتم با اجازه تون جلوتر وامیسنم و پیاده میشم چون دمدر خونه مردم... گف احسنت اگ نمیگفتی رد بودی.و بار دوم قبول شدم. ای نامه هم بار دوم قبول شدم.. 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏