2777
2789
هر دو بار اول قبول شدم.تنها چیزی ک نداشتم استرس بود.و همین ک فهمید استرس ندارم قبول شدم‌‌.البته رانن ...

قبلش تمرین داشتی ؟ 

من فقط تو کلاسا پشت فرمون نشستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال ۹۰ گرفتم. دنده کشی رو خواست. دور سه فرمونه. کلاج درگیر و پارک دوبل 

اگه میتونی قبلش برو یه دوری بزن که استرس نداشته باشی. کلا ریلکس باش 

قبولم نشدی فدای سرت. دفعه بعد 

عاشقتونم عشقای من   

همه ی امتحان هاش بار اول قبول شدم ولی متاسفانه شهری که امتحان عملی و آخرهست بار چهارم😂😂😂😂دیگه ببخشید من زیادی صادقم نمیتونستم دروغ بگم اهل استرس هم نیستم البته الکی بگم استرس داشتم رد شدم پارک دوبلم بد درمیومد اموزشم با ماشین نیمه هیدرولیک بود امتحان با هیدرولیک تو امتحان به یاد همیشگی فرمون رو محکم میچرخوندم بد میشد پارک هام

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

ن بار دوم 😂😂😂 یادش بخیر پایه ۲ ببین صندلی یادم رفت درست کنم نفر قبلی کوتاه بود وااای پام چسبیددد به کلاچ گااااز میدادم سرهنگ هم میکفت به به چه اعتناد به نفسیییییی چه حرفه ای  اخه جایی ندتشتم پامو بیارم بالاااا درد میکرد پام خلااصه کمربند بادم رفت ببندم پشت ۳ تا پسر بودن هی پشت گوشم میگفتن لو بدیم؟؟؟؟؟ لو بدیم؟؟؟ خخخخ اخرشم  برد از یه کامیون دوبل زدم و پیاده شدم قبووول

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
واقعا؟ چه باحال 😁😄 به دردت میخوره؟

شوهرم راننده تریلیه میره المان فرانسه سوید واسه ویزا گرفتن این مدرک داشته باشم کمک میکنه بهم و اینکه میتونم کمکش کنم و اینکه کلااا عاشق قان  قاااانم😉😉

برای حل مشکلم یه صلوات و آمین مهمونم کن 🍃
ن بار دوم 😂😂😂 یادش بخیر پایه ۲ ببین صندلی یادم رفت درست کنم نفر قبلی کوتاه بود وااای پام چسبیددد ...

عه😲😲چه جالب آخه امتحان پسرا ودخترا منکه میرفتم کلا جدا بود

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

من هر شب میرم بیرون با همسر پار دوبلم خوبه استرسم ندارم  اول تنظیم صندلی بعد آینه بعد کمر بند بعددستی دنده رهنما حرکت

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
من بار اول  فقط جرات داشته باش

چیا ازت خواست انجام بدی ؟ 

اخه جرات ندارم 😄 برا کلاس ک میرم وقتی خلوته عالی میرم , یه ماشین ک رد شه خاموش میشه ماشین ما   خیلی میترسم 

همه چی رو آزمون میگیرن اغلب ولی اعتماد بنفس داشته باش  و تمرین کن

تمرین میکنم ولی مشکلم استرس شدیدمه 

اگه بین کلاسا و ازمون فاصله بیفته مشکلی نیست؟ 

میخوام بعد کلاسا یه مدت با ماشین خودمون تمرین کنم بعد ازمون بدم , بعضیا میگن نکن اینکارو