2777
2789
عنوان

اصفهانیای عزیز میشه ی لحظه بیایین؟

506 بازدید | 21 پست

من شاهین شهرم پسرم یک ماهشه خواستم بپرسم کسی دکتر خوب واسه ختنه سراغ داره بهم معرفی کنه؟

در این دنیا ک مردانش عصا از کور می دزدند منه خوش باور نادان محبت آرزو کردم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام همشهری 

تو شاهین شهر سراغ ندارم  خودمم پسر نداشتم بدونم ولی شنیدم بیمارستان عسگریه خوبه تو خیابون عسگریه

درمانگاه نوید هم تو خیابون معراج میگن خوبه

فقط اینو حتمن مراقب باش که لیزری ختنه نکن

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

یکی هست تو درمانگاه امام حسین فامیلیش رو نمیدونم کلینیک میلاد هم میره اما مناسبتر میخوای برو همون درمانگاه امام حسین دوستم بچه ش رو پیشش ختنه کرد چند روز پیش الانم خوب شده 

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

سلام همشهری  تو شاهین شهر سراغ ندارم  خودمم پسر نداشتم بدونم ولی شنیدم بیمارستان عسگریه خ ...

سلام گلم. چرا مگه لیزری چشه؟میگن حلقه هم سخته. 

درمانگاه میلادم انجام میدن اما میترسم اذیت بشه

یکی هست تو درمانگاه امام حسین فامیلیش رو نمیدونم کلینیک میلاد هم میره اما مناسبتر میخوای برو همون در ...

چه روزایی انجام میدن؟ب روش حلقه ختنه کردن یا لیزری

سلام گلم. چرا مگه لیزری چشه؟میگن حلقه هم سخته.  درمانگاه میلادم انجام میدن اما میترسم اذیت بشه

نه دختر خالم پسرشو لیزری ختنه کرد بعد گوشت اصافه اورد برا عمل دوم که رفته بوده دیده خیلیا اومده بودن و مشکلشون همین بوده

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
چه روزایی انجام میدن؟ب روش حلقه ختنه کردن یا لیزری

گفت که سه روز درهفته اونجاست دکتر با روش حلقه 

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

نه دختر خالم پسرشو لیزری ختنه کرد بعد گوشت اصافه اورد برا عمل دوم که رفته بوده دیده خیلیا اومده بودن ...

وای من خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم😭

وای من خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم😭

ایشالله که یه دکتر خوب پیدا میکنی میری  ولی اصن نترس دردش یکی دوروزه و دکتر دیفن هیدرامین میده