2777
2789
عنوان

اعصابم خورده گریههههه

380 بازدید | 36 پست

چندروز پیشا جاریم بچشو اورو خونمون یهویی برا اینکه برقشون رفته و بچش کار داره. خلاصه اومد بچش  و رفت تو اتاق تا درس بخونه درم بست نه میوه اومد بخوره نه چیزی و رفتش و.. گذشت تا دیروز خونه داداشم دعوت بودیم رفتم نیم ستمو بندازم دیدم گردنبندش نیست یعنی آب شده😓😓تهمت نمیخوام بزنم ولی... ب کسی چیزی نگفتم ولی آتیش دارم میگیرم عصو شدم تا بگم چیکار کنم چون تا قبلش سرجاش بود 

همه جارو خوبببب بگرد ب شوهرت بگو

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردید

پیدا میشه انشاالله 

بعدم

طلاهاتونو مگه جای محفوظ و امن نمیذارید ؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

براي يافتن هر چه كه گم شده يا دزديده شده باشد (گرچه انسان باشد) اين ذكر را بسيار بخوانيد

«اصبحت فی امان الله امسیت فی جوار الله

ی چیزیم گره بزنین،خوبه، 

گل محمدی من،مپرس!به غم‌دچار چنانم،ک غم دچار من است...

ممکنه باشه.ممکنه هم کار اوون نباشه واقعا کاری از دست کسی برنمیاد.بهتره بیخیالش بشی چون سرانجامخوبی نداره ولی دفعه بعد سعی کن جواهرات و طلاها و اشیا قیمتی رو جایی نگه داری که باعث ظن و گمان بد به کسی نشه 

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚