2777
2789
عنوان

فوری

305 بازدید | 29 پست

بچه ها دوستم ۱۴ روز از پریودش گذشته بود رابطه پر خطر داشته یعنی روز ۲۰ پریودش بعد ۲ قرص اورژانسی خورده حالا ۵روز گذشته و پریود نشده ایا احتمال داره باردار باشه و اینکه دوره هاش ۳۰ روزس

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم ما جی بگیم کف دستمون بو کنیم حامله باشه بره آزمایش خون‌ بده معلوم میشه 

تو ۵ روز ازمایش معلوم‌نمیکنه که

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

اگه قرصهای اورژانسیش تقلبی نباشن  احتماله بارداریش کمه و واسه پریود شدنش  وقت داره  

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔