2821
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 46 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقییییقا ما تو فیلم عروسیمون یه دختر چهار پنج ساله همممممش وسطه بجان بچم فقط وقتایی که داریم خوشامد ...

وای چقدر خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو فیلم دایمم نوه عمش همش تو فیلمه😐 تو خود عروسی من دلم میخواست لهش کنم اما جلوم میگرفتن وگرنه بجای کل فیلم تو نصف فیلم بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸
ما عروسی نگرفتیم ده روز رفتیم مسافرت خیلی هم عالی بود هیچی هزار تومن هزینه عروسی وجشن وغیره نداشتیم& ...

ماهم همینطوررفتیم کل عیدروشمال عالیی بودبازم برگرم عقب عروسی نمیگیرم.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

ففط اومدم یچیز بگم مادرشوهر, مادرشوهره.. امکان داره بخواد تو تالار کاری کنه تا به هم بریزی, توصیه من بهت اینه ک اگه هرکاری کردن, شب عروسیت اصلاااااااااااا محلشون نذار و بیخیال باش و نذار شب عروسیتو خراب کنه.. فقط خوش باش.. بذار بهترین شب برات بمونه... 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
وای چقدر خندیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 تو فیلم دایمم نوه عمش همش تو فیلمه😐 تو خود عروسی من دل ...

خخخخ 

واقعا هم له کردن داره آخه ماماناشون باید حالیشون باشه فیلم عروسی مردمه آخه بچشون چکار داره مثل نخود اش تو همه جای فیلم هست؟

« خدایا شکرت »
خواهر رفص بلد نبستم اصن😂

همه عروسا روز عروسیشون جوگیر میشن .نمونش خوده من 🙈🙈🙈🙈الان به هیچ عنوان دلم نمیخواد فیلم عروسیم رو نگا کنم از بس رقصیدم...

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍
وای لذت پوسیدن لباس عروس پس چی

برای بعضی هااصلامهم نییت البته من گفتم سه ساله ازدواج کردیم زمستون شوهرم سورپرایزم کردرفته بودبرام لباس خریده بودبااینکه من قبلاگفته بودم لباسم نمیخوادولی خب خودش گرفت که هم نگه داریم هم اگرخواستم بریم عکس بگیریم.درکل هم به نظرم عروسی یه مهمونیه دیگه اصلااامن برام مهم نبودلباس وجشن واقعا.ولی خب خیلیاهم براشون مهمه

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️