2821
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 46 پست
يكيو بزار بچه هارو از اون وسط جمع كنه😑

دقییییقا

ما تو فیلم عروسیمون یه دختر چهار پنج ساله همممممش وسطه بجان بچم فقط وقتایی که داریم خوشامد میگیم تو فیلم نیس بقیش هست😤😖

بعد که فیلم و با همسرم می‌دیدیم پرسید این بچه چکارتونه؟ گفتم بچه فامیل ما نیس فکر کردم مال شماست گفت نه مال ما هم نیس

بعد معلوم شد بچه یکی از خدمه اونجاست😤😤😐😐😐😐😐😐

« خدایا شکرت »

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من شهرویور عروسیمه از تالار صرفه نطر کردم به همسرم گفتم نهارم نده بصرف میوه و شیرینی اما شب ب فامیلامون ک از راه دور میان شام میدیم سه نوع غذا 

لباس عروس رو هم کمتر برمیدارم اتلیه هم خودم کار میکنم  رایگانه😂فقط ارایشگاه و ی جای توپ میرم  و تشریفات میارم همین 

اره واقن

فقط تورو خدا زیاد بپر بپر نکنی ،با آهنگ های تند هم نرقصی، همیشه هم یه لبخند رو لبات باشه اخم نکنی اصلا فیلمت زشت میشه سعی کن با آهنگ های آروم با ناز و لبخند برقصی 😉😉

❤❤دختر عزیزم میدانم گفتنش کفر است اما تو  این روز ها خدایی میکنی در سرزمینم ❤❤😍😍😍😍

من یه شانسی که داشتم یکی از آریشگرهای خیلی خوب شهرمون که خودش تاج داشت دوست مادرشوهرم بود پول تاج نگرفت آرایش هم خیلی کمتر از قیمتش گرفت لباس هم یه مدل بهش نشون دادم دختر عموش برام دوخت مناسب شد تقریبا

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن

واینکه تالار راحت میشه صرفه جویی کردمثلادونوع غدابدین.من عروسی خواهرم عیدبودخب اون شوهرش میتونست بخاطرهمینم ۶.۷نوع غذادادن .ولی شمامیتونید۲نوع بدین خیلیم خوب وقشنگه هزینتونم کم میشه.البته ایناسلیقه ایه ولی من بخ خواهرمم گفتم کلاهرچی عروس شیک میبینم اول ناخناشون فقط سرشوسفیدمیکنن ویه برق ناخن لاک قرمزاصلاشیک نیست.دسته گلم همینطوررنگای روشن بهاری عالللللیه

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

منم برا عروسی

فکر میکنم فیلم زیاد مهم نیس عکس  مهمتره

غذاام اگ دوسه نوع باشه با مخلفات زیاد باز اشتباه

اما لباس عروس و آرایشگاه مهمه

و اینکه عروس سعی کنه بهش خوش بگذره

ماتو شهرستان مراسم حنابندون داریم

من میخوا تلاش کنم همسرم راضی کنم نگیریم این مراسم

خیلی مسخره و خسته کنندس

اگ میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید🌸