2777
2789
عنوان

ميزنه ...چه كنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 51 پست
از سه سالگی تا۵سالگی زمان خود نمایی زور بازوشن هست قیافه ی من از ۳ تا۵سالگی دخترم😝😠😩

😂😂😂😂 قربون قدرنماییشون برم خدایی خیلی معصومن 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي فوق العاده با معرفته 

اصن چيزي تنهايي از گلوش پايين نميره 

يا مدام بوسم ميكنه 

اسباب بازياشو كه به هيچكي ننيده به من ميده😍

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه،تیرم به خطا میرود اما به هدر نه...
يعني مار درماني روش جواب داد

اره بابا اب رو اتیش بود بعد یکسال بردیمش خونه پدرشوهرم شهرستان همه فکشون افتاد گفتن این همون بچه نیست انقدر مودب ساکت معقول رفتار می کرد الانم کلاس اول من اصلا به خاطر زایمانم وقط نکردم باهاش کار کنم خودش سواد یاد گرفت معلمشون راضی بود کلا بچه پر تنش رو بسپاری دست روان درمانگر ماهر نه هر کسی ها فقط خبره هاش بچرو درست می کنن با روشایی که بیشتر افزایش توجه و تمرکز بچرو هدف می گیره معلمش اون زمان می گفت هر ماه براش بازی فکری جدید بگیرین خودشون باهاش کتاب کار می کردن بعد ازش سوال می پرسیدن باید جواب می داد انقدر کار کردن دکترش می گفت یه بخش از مغزش فعال نشده پرخاشش از اونه با تمرین فعالش کردن بچم اروم شد دوره طلایی درمان همون سه سالگی دیگه

چند بار ملايم زدم پست دستش  يا اون وسيله كه باهاش ميزنه ازش گرفتم انقدر مظلومانه اشك ميريزه ج ...

نزنش تو رو خدا دستش درد میگیره اگه خواستی بزنی چند تا ضربه بزن به باسنش دستش رو نزن درد میگیره استخونش.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
😂😂😂😂 قربون قدرنماییشون برم خدایی خیلی معصومن 

دیگه جدیدا بش میگم دخترم ناراحتم کنی دیگه نمیتونم حرف بزنم از بس خستم میشه 😩

بم میگه یکم استراحت کنی خوب میشی😸

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
با یه مشاور کودک صحبت کنید . حتما راهکارهای خوبی  بهتون میدن

همين كارو كردم 

گفت بزارش تو اتاق چند دقيقه 

انقد حال ميكنه ميندازمش تو اتاق كه فك تشويقه براش بجاي تنبيه😭

دیگه جدیدا بش میگم دخترم ناراحتم کنی دیگه نمیتونم حرف بزنم از بس خستم میشه 😩 بم میگه یکم استراحت ک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂عزیزم

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
اره بابا اب رو اتیش بود بعد یکسال بردیمش خونه پدرشوهرم شهرستان همه فکشون افتاد گفتن این همون بچه نیس ...

چند بار در هفته ميبردي؟هزينه ش؟اسم و ادرس دكتر؟بي زحمت ميگي؟

بله دقیقا 

آخ جون جانمی جان درست حدس زدم.🙋

زرنگه کی بودم من😂

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
هر وقت خواست بزنه کتابشو بیار کتابی که عکسای رنگی بزرگ داشته باشه براش بخون بعد ازش سوال بپرس یا باز ...

منم كه هنيشه اعصاب ندارم كه 

تازه فقط من نيستم هنه رو ميزنه 

نميشه كه هنه برن متاب بيارن

همين كارو كردم  گفت بزارش تو اتاق چند دقيقه  انقد حال ميكنه ميندازمش تو اتاق كه فك تشويق ...

بزاریدش توی اتاقی که هییییییچ جنبه سرگرمی و تفریحی برای نداشته باشه. یعنی اسباب بازی یا وسایلی که باهاش سرگرم بشه نباشه.