2777
2789
عنوان

دلم با شوهرم صاف نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مگه نمیدونی مردا حق دارن چهارتا عقد کنن ۹۹ تا صیغه.خودخواه نباش بذار به حق طبیعی اسلامیش برسه😏😏 ...

😠😠😠😠تویعنی میزاری شوهرت زن صیغه کنه واصلا هم خود خواه نیستی کنار میای بااین موضوع آره

دست خودم نیست من وقتی یه ناراحتی برام پیش بیاد از ذهنم بیرون نمیره همش میاد تو ذهنم روی همه جنبه ای زندگیم تاثیر می‌زاره همش ولو هستم نمیتوانم.نم پاشم کارآمو بکنم حوصله ی پسرمم ندارم زیادی تحت تاثیر شوهرم هستم دلم نمیاد اینطور باشم ولی دست خودم نیست 

زندگی بهم ثابت کرده هیچ کاری از هیچ کسی بعید نیست زیاد رو شوهرت تمرکز نکن  زندگی همینه  البته میتونه فقط صرفا یه حس کنجکاوی باشه من خودم چن بار عضو شدم صرفا واسه اینکه ببینم اعضاشون کیان و چجورین بعدش اومدم بیرون شوهرتم که مرده کنجکاویش بیشتره مطمعنا قصدی نداشته عزیزم سخت نگیرررر      خودتو واسه چی عزاب میدی اخه

لیلی ترین لیلای این شهرم/مجنونترین مرد جهانم باش/ گفتی که من ماه تو هستم نه؟/ پس بیش از این ها آسمانم باش....
😠😠😠😠تویعنی میزاری شوهرت زن صیغه کنه واصلا هم خود خواه نیستی کنار میای بااین موضوع آره

عزیزم طعنه رو از لحنم متوجه نشدی؟😏😏😏😏من بااصل قانونش مشکل دارم

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
دست خودم نیست من وقتی یه ناراحتی برام پیش بیاد از ذهنم بیرون نمیره همش میاد تو ذهنم روی همه جنبه ای ...

خب عزيزم برو تو هيستوري تل گرام همسرت ببين چقدر از حافظه اش ماله اين كاناله اگه كم بود بدون ك درست ميگه و اگه زياد بود بدون دروغ ميگه و خيلي وقته تو اين كاناله و يدفعهاي نيست 

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙
آره ب این موضوع فکر نکرده بودم ب نظرت خرج مردو بده.مرد دوستش داره؟برا سک س میخوادش.پاش بیوفته طرف ز ...

نمیدونم دوستش داره یا نه مورد سراغ دارم زنه میاد خرح مرد زندار میکنه از هر نظر ساپورت میکنه‌

زن اون مرده هم خبر داره ولی چون تامین مالی میشن صداش در نمیاد. باورش کمی سخته باید هضمش کنی