2777
2789

سلام روزتون بخير 

من منظورم عمل چشمي هست ك به خاطر ضعيف شدن چشمه 

ايا الان راضي هستين 

سخت نبود عمل؟

اگه برگردين عقب باز انجام ميدين؟

براى هدفات بجنگ تلاش كن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم ۶ سال پیش به اصرار مامانم

خودم دایما لنز میزاشتم

ولی الان خیلی راحت و راضیم

۳روز اولش سخت بود

کلا موندم تو تاریکی مطلق

شر شر از چشمام آب میومد اگه یه ثانیه نور میوفتاد 

ولی بعد ۳ روز کلا اوکی شد حتی نور آفتابم اذیت نمیکرد

اگه به عقب برگردم بازم عمل میکنم

من عمل کردم ۶ سال پیش به اصرار مامانم خودم دایما لنز میزاشتم ولی الان خیلی راحت و راضیم ۳روز اولش ...

چشماره چشمتون چند بود؟

لنز رو من فقط بعضي مواقع استفاده ميكنم 

براى هدفات بجنگ تلاش كن 
من شماره چشمم دو بود ۵ سال پیش عمل کردم خیلی خوب بود اره بازم انجام میدم

شما اون موقع چندسالتون بوز؟

شماره چشماتون ثابت بود 

يا هي تغيرر ميكرد؟

براى هدفات بجنگ تلاش كن 

منم گاهی لنز استفاده میکنم منتها مشتاق عمل بودم بخاطر نازکیه قرنیه نشد عمل کنن,فکرکن میرفتم وقت عملمو مشخص کنن یه عکس گرفتن گفتن نمیشه قرینه ت نازکه خیییلی تو ذوقم خورد,دوستان جدیدا اطلاعی دارن که میشه عمل انجام داد باوجود نازکیه قرنیه؟حرفم مال چهارسال پیشه....هرسال راههای جدیدی وارد دنیای پزشکی میشه,دیگه پی اش رو نگرفتم ازاونموقع,ممنون میشم اگر اطلاعاتی داشتین بهم بگین

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....

فقط ثابتی شماره چشم مدنظر نیست,ضخامت قرنیهه هم مهمه,بعضیا ضعیفیشون یه جوریه بعدعمل هم قابل بازگشته,اینو دکتر تشخیص میده,با کلی دستگاههای پیشرفته میسنجن همه شرایط رو....

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....