2777
2789
عنوان

دززززدی تو روز روشن😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
سوال منم هست.متاسفانه هرچی تو مملکت ما تبلیغ میشه یه ایرادی داره😐

خیر نبینن الهی 

ولی با بسته رایگانه بود حالا وایفای و نمیدونم بخدا

حالا به بابامم بگم میگه خدا بهت عقل بده اینم چیزی بخاطرش حرص بخوری😂😂ولی تو گتم نمیره اینجور کلاهبرداری که از سادگی ملت سواستفاده کنن خندوانه ماه عسل همش میگن رایگانه خب میمیرن بگن شرایط رایگانی و😡😡😡😡😡

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
من ک تا حالا نتونستم فیلم ببینم ی ربع اول فیلمرو نشون میده بعدم قط میشه و دیگه هم نمیاد نمیدونم مشکل ...

ولی من خیلی فیلج دیدم انابل 1و2و کامل بدوت فطعی دیدم بقیشم فیلمای ایرانی و ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا.اگرم ی چیزی واقعا رایگان بود باز  ازش ترسید حتما ی ضرری واسمون دارا

حرف دیشب برادرشوهرم بود پسرم بهش میگفت عمو روبیکا نصب کن کلی فیلم ببین اونم گفت مطمعن باش یجایی بدجور از خجالتت درمیان که قشنگ امروز دراومدن😂😂😂😂😂😂

حرف دیشب برادرشوهرم بود پسرم بهش میگفت عمو روبیکا نصب کن کلی فیلم ببین اونم گفت مطمعن باش یجایی بدجو ...

واقعا ام که. ی جوری زیر پوستیم از خجالتت درومدن که شرمنده نشی.بس که دلسوزو مردم دوستن.

واقعا ام که. ی جوری زیر پوستیم از خجالتت درومدن که شرمنده نشی.بس که دلسوزو مردم دوستن.

دقیییییییقا😂😂😂😂

باید به حال خودمون گریه کنیم که تو رسانه ملی انقد زااااحت دروغ میگن و سرمردم کلاه میذارن

امروز توکامنت های پیج احسان علیخانی خوندم😓خداکنه چرت باشه من تو نی نی سایت شنیدم رایگانه با بسته ام ...

بازم بیشترتحقیق کن

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

ازکجا چجوری؟

همونجا کامنت بذار ببین بقیه چی میگن

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
یک سوال با بسته رایگانه یعنی از  حجم بسته مصرف نمیکنه یعنی فیلم ببینیم اونم‌ دو ساعت اینترنت مو ...

اره عزیزم اصلا از حجم نتت کم نمیشه یه سری سایت ها هستن که مینویسن حجم اینترنت مصرفی کدوم اپراتورهاشون رایگان هست مثل فیلیمو یا فیلم نت یا ایو