2777
2789
عنوان

وزن گیری کودک

441 بازدید | 10 پست

سلام خانمها دخترم ۱سال و نیمش هست ولی وزنش کم شده چی براش بپزم که وزن گیری خوبی داشته باشه تخم مرغ اصلا دوست نداره مغزها رو هم نمیخوره زیاد .چند وقتی هم هست که کلا غذا کم میخوره چیکار‌کنم راهنماییم کنید .وزنش شده ۱۰ و ۹۰۰ در جایی که ۳ ماه پیش ۱۲ کیلو بوده حدودا

کشت مارا غم بی همنفسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو غذاش کره بریز.براش سوپ با ماهیچه درست کن.خرما موز  بده بخوره

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
پسر من ٢٣ ماهشه ١٢ بود مريض شده الان ١٠ كيلوئه😢

ان شاءالله زود بهتر بشه راستش خسته شدم منم هر چی میپزم دو قاشق میخوره و دیگه هیچی چسبیده فقط به شیر 

کشت مارا غم بی همنفسی
تو غذاش کره بریز.براش سوپ با ماهیچه درست کن.خرما موز  بده بخوره

مقطعیه یه روز موز بخوره باید هفته بعد موز بدیم که بتونه بخوره خیلی بد غذا شده

کشت مارا غم بی همنفسی
یه دوره ایه بچه یه مدت کم غذا میشه دوباره خوب میشه من هر موقع بچم اینطوری میشه اصراری واسه خوردن بهش ...

والا الان نزدیک ۴ ماهه اینجوری شده قبلش خیلی خوب غذا میخورد 

کشت مارا غم بی همنفسی