سلام دوستان,دیشب اندازه ۵ کیلو توتفرنگی و مربا درست کردم,چون همسری مربای پوره شده رو بیشتر ترجیح میده گذاشتیم ۱ و نیم ساعت بجوشه که له بشه,ظاهرش حسابی عالی شده بود,تا اینکه بعد از خاموش کردن گاز برای عطرش شیطنت کردم و یه مشت گل محمدی خشک با چند قاشق گلاب زدم بهش😑,من که روزه ام,الان که همسری تست کرد گفت خیلی افتضاح شده,مزه کپک میده,بریز بره همرو😣البته یکم اهل اغراق هست ولی خیلی خورده تو ذوقم اولین تجربم بود,طفلی یک ساعت وایساده بود بالا سر مربا,همش میگه تو یچیزی اخرش ریختی توش,منم الکی گفتم فقط گلاب ریختم😕بنظرتون از زیاد جوش خوردنش اینجوری شده یا یه مشت گلپر گل محمدی خشکی که ریختم اینجوریش کرده??