2777
2789
عنوان

گند زدم تو یه قابلمه مربای توتفرنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 21 پست
همه خوشمزگي مرباي توت فرنگي به عطر خود توت فرنگيه .  هيچچچچچچچچ چيزي نبايد اضافه مي كردي بهش&n ...

اخه ما نربای زیادی شیرین دوست نداریم برای همین شکر کمتری ریختم,کلی هم اب انداخت و همه چی داشت خوب پیش میرفت ,با اینحال شیرشو دیشب تیست کردم عااالی بود,نه بابا من فقط غذا پختنم خوبه,نه اهل کیک پزی ام نه اینجور کارا😥😥

تا خدا هست,دنیا از آن من است
شاید داغ داغ خورده بزار سخچال سرد بشه بعد ببین مزش چطوره  یک ساعت نیم واسه توت فرنگی 😱 اخه تو ...

خنک نبود ولی سرد شده بود از دیشب تا حالا,له نمیشد که همسرم هم با کفگیر یکساعت بالاسرش بود,تازه عین گوشکوب لهشونم میکرد😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم توت فرنگیهاش کلا خوشمزه نبوده!یک قاشق گلاب و برگ کل خیلی تاثیر تو مزه نداره!واسه دفعه بعد سر ...

توتفرنگیاش خوب بود,اصلا فکرم به وانیل نرسید,این همسری خیلی رو طعم حساسه,خدا میدونه حالا چه مزه ای شده,دل تو دلم نیست افطار بشه طعم بزنم ببینم در چه حد افتضاح شده😞

خیلی زیاد گلاب و گل محمدی زدی راست میگه طعمش افتضاح میشه اینطوری😁

۲ قاشق گلاب,یه کف دست گل محمدی😶

یکی نیست به من بگه کی و دیدین برای بار اول ۵ کیلو مربا درست کنه اخه😅

منم وقتی خاموش کردم ۲ قاشق ریختم😣

برا منکه خیلی خوشمزه شده ببین تو یه کاسه جدا یه مقداریشو با چن قطره آبلیمو قاطی کن ببین چطور میشه

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
برا منکه خیلی خوشمزه شده ببین تو یه کاسه جدا یه مقداریشو با چن قطره آبلیمو قاطی کن ببین چطور میشه

دیروز بعد کار تا رسیدم خونه نشستم همه گل محمدیارو از مربا سوا کردم,تا افطار شد بعد اب خوردن سریع یه قاشق از مربا خوردم ببینم چجوری شده,طعمش بد نبود فقط چون شکرش کم بود یکم ملس شده بود,خداروشکر وقتی شعله خاموش بود گل محمدی و ریخته بودم خیلی طعم تلخی نگرفته بود,احتمالا همسری یکی دو تاش رفته بود تو دهنش که مزه بد گرفته بود.زنگ زدم به همسری کلی سرش دادو بیداد کردم که مگه مربام چش بود که از صب کلی نگرانم کردی😑😲گفتم میبریم مربارو به ۱۰ نفر میدیم بخورن که قضاوت کنن,طفلی میگفت حتما گرم بود من خوردم خوشمزه نبود😅,به خدا از دست این مردا چی بکشیم,بهش میگم با یه طعم زدن باید برگردی بگی ۵ کیلو مربارو بریز دووور,یعنی از صب تا افطار از حرص خوردن مردم من😶😥

ولی تهش تجربه شد دیگه ازین ابتکار بازیا در نیارم🙃