2777
2789
عنوان

کاربر دروغگو

2602 بازدید | 180 پست

سوال نپرسید که جواب نمیدم 

فقط چون دیدم آنلاین هست خواستم بهش بگم کمتر دروغ بگو قبلا هم تو تاپيکت بهت گفتم مطمئنم دیدی پستهام ولی سریع افلاين شدی 

مجازی بودن دلیل نمیشه دروغ بگی 

حواسم هم بهت هست زمانی تاپيک بزنی بخوای کاربرها سرکار بذاری اون موقع دستت برا همشون رو میکنم 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حب الان رو کن😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دروغگو زیاد داریم که خیلی زیاد 😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

ايول حواست ب همه ي اعضا هست هااا😁😁😁

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم