2777
2789
عنوان

بچه ها من از همه معذرت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 72 پست
من گفتم همه زن هایی که وارد زندگی دیگران میشن لزوما .......نیستن ولی همه بهم حمله کردم در صورتی که ...

درسته ولی نباید این چیزا رو گفت ًممکنه یکی دو نفر هم...... نباشن ولی به هر حال.... 

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گفتم همه زن هایی که وارد زندگی دیگران میشن لزوما .......نیستن ولی همه بهم حمله کردم در صورتی که ...

لزوما خ راب نیستن.اماااا صد درصد از نظر اخلاقی و وجدانی مشکل دارن‌.ما خودمون زنیم.چرا باید وارد زندگی کسی بشیم؟یه لحظه خودمونو بزاریم جای خانوم طرف‌.بزاریم حتی اگه طرف زنشو دوس نداره جدا شن ولی دلیل از هم پاشیدن زندگی کسی نباشیم.خیلییی فرق داره طلاق بخاطر مشکلات با طلاق بخاطر خیانت

من با حرف شما موافقم من روزی هزار تا از این موارد توی دادگاه میبینم

منم زیاد داشتم ازین موارد. منتهی اینجا نمیشه مطرح کرد برخوردها رو که می‌بینید. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
منم که گفتم موارد خیلی خاص  ولی همه هجوم آوردن

دلیل مجدد تاپیک زدن تونو متوجه نمیشم واقعا

و 

اینکه

اگر صلاح دونستید احیانا   جواب تاپیک های قبلی و صحبت های ضد و نقیض تونم  بدید 😊😊😊😊

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
لزوما خ راب نیستن.اماااا صد درصد از نظر اخلاقی و وجدانی مشکل دارن‌.ما خودمون زنیم.چرا باید وارد زندگ ...

ولی به جرات میگم زندگی که وای نفر سوم وسط میاد از قبل خراب بوده فقط نفر سوم این روند جدایی رو تسریع کرده

خیلی بد شد چند نفر منو ریپلای کرده بودن نفهمیدم فحش بود چی بود  ولی استارتر من باهات موافق بود ...

حرفاتون و منم قبول دارم ولی مشکل فقط از زنا نیس مشکل بیشتر از سمت مرداس. ی مرد متاهل چرا باید چشمش دنبال کسی باشه. ی داستان میگم ی روز ی شیخی میرع ی روستا مهمون.شبش یکی از زنای روستا شیخو دعوت میکنه خونش مردای روستا ب شیخ میگن نرو خونه این زن. چون خرابکاره. شیخ ب مرد میگه ی دستتو بده من حالا با اون دستت دست بزن. نمیشع؟ فقط اون زن مشکل نداره مردای روستا هم خرابکارن.

بهترین نیستم ولی اگ اراده کنم بدترین میشم😎😋
ولی به جرات میگم زندگی که وای نفر سوم وسط میاد از قبل خراب بوده فقط نفر سوم این روند جدایی رو تسریع ...

خب منم‌همینو میگم.استارتر توجیه نکن لطفا.

شوهرم از من بدش بیاد اصلا دلیل طلاق هرچییییی باشه قابل هضمه‌اما طلاق بخاطر خیانت برای هیچ خانومی قابل هضم نبوده و نیست.

دلیل مجدد تاپیک زدن تونو متوجه نمیشم واقعا و  اینکه اگر صلاح دونستید احیانا   جواب ...

انسان به واسطه مطالعه دیدش عوض میشه منم  گفتم مورد خاص دیدم نگرشم عوض شد ولی دوست ندارم دوستان رو ناراحت کنم به همین دلیل از کسایی که ناراحت شدن عذر خواستم

شما منتظرتون محترم ولی متوجه تشدید 

من با این جمله مفهوم دیگه ای به ذهنم خطور نکرد

فقط لطفا اسم عاشق و روی زن  هرزه و سست که کاری راحت تر از پاشیدن یه زندگی بلد نیست واسه سیر کردن شکمشو و ....به کار نبر

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

استارتر ممکنه خراب نباشن اما به شدت از لحاظ فرهنگی داغونو سطح پایینن که والا بهتر از خراب نیستن اینجور ادما مخرب ترن با یه زن...کاره ادم تکلیفش مشخصه ولی این ادمای نفهم اونقدر سطح شعورشون پایینه که حتی بدیهیات رو هم نمیشه تو مخ فسیلشون فرو کرد 

ادم نفهم خونه خراب کن تره 

من کاری ندارم که جامعه براشون کاری نکرده یا اینا نتایج اموزش کم و فلان و فلانه 

بله اینا درست ولی بعضیا در حد یه حیوون تنزل شخصیت کردن حالا هر دلیلی این ادم الان اینه و من همچین موجودیو فقط یه نخاله به درد نخور میدونم

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
حرفاتون و منم قبول دارم ولی مشکل فقط از زنا نیس مشکل بیشتر از سمت مرداس. ی مرد متاهل چرا باید چشمش د ...

اره خب عرضه وتقاضاست 

مثلا زنی که نیاز مالی داره به خاطر از دست دادن شوهرش وخودشم نمیتونه کار کنه حکومت باید خرجشو بده که نمیده .حالا ی اقا چی میشه بدون چشمداشت جنسی به این خانوم کمک کنه یا براش شغل پیدا کنه ؟مردا هم منتظرن ی بیچاره گیر بیارن بده بستون بکنن