2777
2789
عنوان

بچه ها من از همه معذرت میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده😣به منم بگین

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

خیلی بد شد چند نفر منو ریپلای کرده بودن نفهمیدم فحش بود چی بود 

ولی استارتر من باهات موافق بودم چون ی مدت برای زنای بدسرپرست وبی سرپرست کار میکردم از این کیس هاذزیاد دیدم که مجبور شدن 

اما فقط بحث مجبوری اونا نیست .زیرساختهای فرهنگی،اجتماعی ،مالی و دینی کشورمون بسیار تاثیر گذاره توی این پروسه 

عده ی کثیریشون از رو بی اخلاقی و راحت طلبی  این کارو میکنن . اما من عده ای هم دبدم که به خاطر مشکلات دیگه دست به این کار زدن که من اونا رو نهی نمیکنم بلکه جامعه ای رو نهی میکنم که اونا رو اینجور بار اورده و باعث شده تو این شرایط باشن 

دروغ چرا من راجع به خبری که نوشتم اینجا صحبت کردم دلیلی برای دروغ نیست

به منم بگو به اونام بگم😣

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
آره  ولی نمیدونم چرا اینجا همه قصد توهین داشتن این موضوع توی جامعه هست چه بخوابیم چه نخوابیم و ...

اینا هنوز فکر میکنن ابرقدرت دنیان هر چیزی رو با داد و بیداد و غلط کرد و گ خورد حل میکنن. چون چیزی برای جایگزین فحشهاشون ندارن. چهار تا دلیل عقلانی و منطقی ندارن. حتی اگر هم اشتباه هست که مطمئنا هست باید درست صحبت کرد تحت هر شرایطی ادب رو رعایت کرد. صورت مساله رو که نباید پاک کرد باید دنبال راه چاره اش بود. حالا صدهزار بار بگید غلط کرد آیا این مساله رو میشه کتمان کرد؟ چند تا تاپیک خیانت در روز تو همین نی نی سایت داریم؟ 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
من گفتم همه زن هایی که وارد زندگی دیگران میشن لزوما .......نیستن ولی همه بهم حمله کردم در صورتی که ...

چی هستن اونوقت؟؟

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
فهمیدی ب منم بگو😁😁😁😁

تاپیک زدن و

فرمودن

زنی ک  وارد زندگی مرد متاهل میشه

آدم  ناپاکی نیست ....

بچه ها هم

رجوع کردن ب تاپیک های قبلی شون و حرف های ضد و نقیض شون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شما با اون تاپیک خواستی قبح خیانتو بریزی مثلا

هر زنی وارد زندگی یه آقای متاهل میشه لزوما بد نیست شاید عاشق و احتیاج داره

نظر نپرسیدی  

داشتی القا میکردی 

برات متاسفم اگه خانوم باشی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
فهمیدی ب منم بگو😁😁😁😁

فهمیدم😆 بهت نمیگم

اینا هنوز فکر میکنن ابرقدرت دنیان هر چیزی رو با داد و بیداد و غلط کرد و گ خورد حل میکنن. چون چیزی بر ...

من با حرف شما موافقم

من روزی هزار تا از این موارد توی دادگاه میبینم