من از همتون عذر میخوام اگه باعث ناراحتیتون شدم من نه خودم خیانت کردم نه همسرم نه تایید میکنم واسه اولین بار یه مورد خاص دیدم وبه واسطه شغلم نظرات شما برام جالب بود فکر میکردم بدون توهین و جنجال میشه با هم صحبت کنیم در هر صورت ببخشید
بعضی از کاربرااا واقعا بیشخصیتن.من چن دیقه پیش تاپیک زدم بعضیا هرچی لایق خودشون بود ب من گفتن واقعاااا متاسفم.ناراحت نشو گلم جو اینجا بده
همسرجانِ جانم💝 🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝