2777
2789
عنوان

ساخت چوب لباسی مرواریدی

11603 بازدید | 27 پست

ساخت چوب لباسی مرواریدی

دوستای عزیزم  میدونم که همتون این مدل چوب لباسی هارو دیدین هم برای لباسای بچه ها و هم بزرگسالان قابل استفاده هست من چون لباس زیادداشتم وهزینه خرید تعداد بالای این مدل چوب لباسی زیاد میشد تصمیم گرفتم خودم یاد بگیرم شما هم میتونین برای سیسمونی یا خودتون درست کنین هم کار دست خودتون هست هم نوعی سرگرمیه وهم اینکه میتونین چیزای دیگه با پولتون بخرین که اساسی تر باشه

وسایل مورد نیازتون : انبردست ، مروارید رشته ای رنگش به سلیقه خودتون بستگی داره

سیم مفتول ضخیم

روش کار هم به این صورت هست مرواریدهارو از داخل مفتول رد کنید هر سایز اویزی که داشتید رو کنار سیم قرار بدین و با دست به سیم شکل بدین در اخر هم قیمت بالا رو محکم کنید و پاپیون بزنین

مروارید ها طیف رنگی زیادی دارن برای لباسای بزرگسال ها  میتونین از رنگ مشکی و سفید استفاده کنین فوق العاده میشه😉

چقد خوشکله...

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااااااااااای چقدر خوشگلن ، من تا حالا ندیده بودم💞 چ عالی ک آموزشش رو گذاشتی آبجی خوبم .خدا حفظت کنه.

این سیم مفتول مثه ضخیمی چوب لباسی فلزی هاست؟

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
وااااااااااااااای چقدر خوشگلن ، من تا حالا ندیده بودم💞 چ عالی ک آموزشش رو گذاشتی آبجی خوبم .خدا حفظ ...

اخی عزیزم خوشحالم که مفید بوده  اره گلم سیم مفتول ضخیم هست همه ی ابزار فروشی ها هم دارن قیمتی هم نداره