2777
2789
عنوان

پد زیربغلض

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 89 پست
والا روزانه یه دوش بگیرن ملت،نیاز به پد و اینا هم نیست بو هم نمیدن

عزیزم حمام زیاد باعث خشکی پوست و ایجاد اگزما میشه من همین مشکل برام پیش اومد و پزشک گفت یک روز در میون بهتر هست 

ن مادام العمر😁 دو تا سه ماه

دستت درد نکنه عزیزم ❤️❤️

حتما میگیرم 

من زیاد حموم میرم بعدش هم پودر مردار میزنم عرقم بو نمیده ولی همین که ادم خیسه زیر بغلش بخصوص وقتایی که لباس روشن میپوسم خیلی خجالت میکشم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت درد نکنه عزیزم ❤️❤️ حتما میگیرم  من زیاد حموم میرم بعدش هم پودر مردار میزنم عرقم بو نمید ...

فدات عزیزم

👍👍👍

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
اسپری زیربغل هم خوب از این پودری ها که حس رطوبت نمیده

من اسپری همیشه میزدم دکتر پوست گفت چون الکل داره اصلا استفاده نکنم و گفتن مام رولی بهتر هست باز هم به نوع پوست و میزان عرق هم بستگی داره

دستت درد نکنه عزیزم ❤️❤️ حتما میگیرم  من زیاد حموم میرم بعدش هم پودر مردار میزنم عرقم بو نمید ...

یه  بار  پودر مردار زدم روزگارم سیاه شد!تمام بدنم کهیر زد داشتم میمردم!رفتو دکتر پشت هم چندروز با سرم بهم آمپول ضد حساسیت میزدن!دکتر گفت چون این پودر ماده ای هس که ۷۰ درصد سربه و بدن هم به سرب حساسه و واکنش دفاعی نشون میده !گفت بدنت قویه که اینجوری واکنش نشون داده و مقابله کرده با ورود این ماده!ینی دیگه غلط بکنم سمت این آشغالا برم

یه  بار  پودر مردار زدم روزگارم سیاه شد!تمام بدنم کهیر زد داشتم میمردم!رفتو دکتر پشت هم چن ...

جدی 

من چهار پنج ساله دارم میزنم اصلا بدون اون نمیتونم زندگی کنم یعنی دیگه نزنم؟

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
نه عزیزم فقط تجربه شخصیم هست مارک های مختلف هست و داروخانه ها میفروشن گفتم شاید تجربم به درد کسی بخو ...

آهان

آخه عکس گذاشته بودی فکر کردم تبلیغه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
جدی  من چهار پنج ساله دارم میزنم اصلا بدون اون نمیتونم زندگی کنم یعنی دیگه نزنم؟

من شدیدا بت توصیه میکنم نزنی!به خدا همش سربه خیلی خطرناکه اگه الانم نشون نده تاثیرشو بعد چندسال نشون میده یه سرچ کن تو نت مرداب سنگ یا مردار سنگ ببین چقد گفتن نزنید سربه خطرناکه!منم الان درگیر این قضیه هستم که چی بزنم زیر بغلم عرق بو نده ولی سمت این یکی هرگز نمیرم!مام ها هم چون آلمینیوم دارن ضرر دارن ولی این یکی تقریبا خودکشیه!من فعلا چیز خاصی نمیزنم فقط هرروز دوش میگیرم و زود به زود دستمال میکشم  

جدی  من چهار پنج ساله دارم میزنم اصلا بدون اون نمیتونم زندگی کنم یعنی دیگه نزنم؟

https://www.mehrnews.com/news/4303501/مردم-از-عوارض-سنگ-مرداب-خبر-ندارند-بروز-عارضه-پوستی-و-تنفسی

https://www.alodoctor.com/news/details/17286/هشدار-رهایی-از-بوی-بد-بدن-با-سنگ-مرداب-یا-مردار-سنگ؟!