2777
2789
عنوان

پد زیربغلض

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 89 پست
من که تا حالا استفاده نکردم.یعنی به فروشنده بگم پد زیر بغل؟؟اسم دیکه ای نداره؟؟بهترین نوعش چیه؟؟دارو ...

اره عزیزم اسمش پد زیر بغل هست مارک های مختلف همه ی داروخانه ها دارن من اکثر مارک ها رو امتحان کردم ولی این نوعش المانی هست خیلی بهتر از مارک های قبلی بود باز هم سلیقه ای هست و بستگی داره داروخانه چه مارکی و داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.mehrnews.com/news/4303501/مردم-از-عوارض-سنگ-مرداب-خبر-ندارند-بروز-عارضه-پوستی-و-تنفسی ...

واقعا دستتون دردنکنه مردم و اگاه میکنین تمام این ها برای پوست به شدت مضر هست و بعد از مدتی استفاده عوارضش معلوم میشه 😞

بچه ها ببخشید من بوی عرق ندارم.ولی تحریقم زیاده زیربغلم خیس میشه خجالت میکشم.چی استفاده کنم ظرر نداش ...

به نظرم حتما با پزشک متخصص پوست مشورت کنین اگر مشکل خاصی نباشه تزریق انجام میدن که به حالت نرمال برگرده 

واقعا دستتون دردنکنه مردم و اگاه میکنین تمام این ها برای پوست به شدت مضر هست و بعد از مدت ...

خواهش میکنم عزیزم!من خیلی دیدم تو مترو میفروشن از وقتی تو مترو میفروشن خیلی زیاد شده مصرفش  قبلنا میرفتم به خانوما توضیح میدادم ولی بعضیا خیلی بد برخورد میکردن و فک میکردن دروغ میگم!!!!منم دیگه خسته شدم به هیچکس نمیگم !حتی اینجا میخواستم تاپیک بزنم ولی میترسم بیان  دعوا کنن !کلن از واکنشای غیر منطقی واقعا اذیت میشم!چون تو طب اسلامی و سنتی استقاده میشه بعضیا خیلی جبهه میگیرن

جدی  من چهار پنج ساله دارم میزنم اصلا بدون اون نمیتونم زندگی کنم یعنی دیگه نزنم؟

به حای اون کرم زینک اکساید بزن

من خودم 2 ساله بهد از هر حموم استفاده میکنم دیگه عرقم بو نمیده

https://www.mehrnews.com/news/4303501/مردم-از-عوارض-سنگ-مرداب-خبر-ندارند-بروز-عارضه-پوستی-و-تنفسی ...

ای بابا 😞😞

من همه امیدم به اینه چقدر خوشحال بودم که عرقم اصلا بو نمیکرفت 

چه بد 

مرسی که گفتی عزیزم

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
خواهش میکنم عزیزم!من خیلی دیدم تو مترو میفروشن از وقتی تو مترو میفروشن خیلی زیاد شده مصرفش  قبل ...

متاسفانه قضاوت های نابجا و عجولانه بدون منشا علمی و پزشکی تو فرهنگ ما به شدت بالا هست و همین که یک عده ی کمی هم متوجه مضرات اینجور چیزا بشن خودش نقطه ی پیشرفت هست ❤️❤️❤️

به حای اون کرم زینک اکساید بزن  من خودم 2 ساله بهد از هر حموم استفاده میکنم دیگه عرقم بو نمیده

چه خوب 

ممنون که گفتی دوستم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
والا روزانه یه دوش بگیرن ملت،نیاز به پد و اینا هم نیست بو هم نمیدن

عزیزم ما میگیریم دوش ولی بازم فایده نداره

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
اثرات روزه داریه😂😂

بابا منم خوندم پدر زیر بغض 🤔🤔بعد یه نیگا کردم دیدم منظور پد زیر بغله 😂😂😂

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
منم زیر بغلم خیلی عرق میکنه این قرصه عوارض نداره؟؟ بدون نسخه میدن؟؟

ن عوارض نداره.اره میدن.فقط باردار و شیرده مصرفش ممنوعه

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢