2777
2789
عنوان

پد زیربغلض

3022 بازدید | 89 پست

سلام دوستان میخواستم تجربه شخصیمو در رابطهبا پد های زیر بغل بگم الان که داریم به تابستون نزدیک میشیم و هوا گرم میشه عرق کردن و بوی بد و تغییر رنگ زیربغل لباسها تبدیل به یک دغدغه میشه این پدها دو رنگ مشکیو سفید دارن و پشتشون هم چسب داره که به راحتی میتونید با مانتو بلوز شومیز و غیره وصل کنید مدت استفادش هم به خودتون بستگی داره که چقدر تعریق دارید یا اگر بو گرفته تعویضش کنین برای لباسهایی که زیاد استفاده دارین مثل مانتو من خودم با چندتا کوک محکم کردم که از جاش تکون نخوره گفتم ممکنه مفید باشه برای بعضی ها و رعایت بهداشت و بوی خوب دادن تو این فصل علاوه بر احترام به خودمون به دیگران هم احترام گذاشتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیشرت های ضد تعریق ک بهترن جذبش هم بالاتره

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

اولش خوندم پدر زیر بغض 😞بعد گفتم نه این نمیشه بعد خوندم پدر زیر بلقیس😕

من گیر پاچ کردم تا خوندم چی نوشتی😂

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

اخ اخ خدا خیرت بده 

کاش همه بخونن و به بقیه هم بگن و رعایت کنن از بوی گند تو بعضی جاها خفه شدیم 

البته اگه نظافت مرتب نباشه هزارتا از این پدها هم بی اثره 

البته من چندباری از پد بهداشتی روزانه به جای این پدا استفاده کزدم🙈🙈 اونم به خاطر چسب ضعیف اینا بود 

اما کوک ایده ی خوبیه 👌👌👌

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اولش خوندم پدر زیر بغض 😞بعد گفتم نه این نمیشه بعد خوندم پدر زیر بلقیس😕  من گیر پاچ کردم تا خ ...

پدر زیر بلقیس😱😱😱😂

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤