2777
2789
عنوان

پد زیربغلض

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 89 پست
قرص سالویگل بخورین روزی 3 عدد ضد ترشح عرق زیاد 30 تایی 15 تومن دیگ از عرق خبری نیس فقط باردارها و شی ...

اخه عرق کردن که خوبه سموم دفع میکنه

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه عرق کردن که خوبه سموم دفع میکنه

خب بضیا عرقشون خیلی زیاده ب لباس و مانتو میرسه ظاهر زشتی داره خیس میشه

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

تبلیغه؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خب بضیا عرقشون خیلی زیاده ب لباس و مانتو میرسه ظاهر زشتی داره خیس میشه

مال منم زیاده 😢 خیلی عرق میکنم حتی تو شرایط عادی که گرمم هم نیست

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

از داروخانه باید بخریم؟؟؟

شوهرم کلافه شده بود چون واقعا زیر بغلش وحشتناک عرق می کرد هرراهی روامتحان کرد اززاج سفید وابلیمو و پد ضد عرق اخرش دکتر بهش گفت برو زیر بغلتو بوتاکس بزن رفت کلینیک بوتاکس زدفکر کنم دو میلی گفت شش ماه راحت بود .بهش گفتن هر شس ماه باید بزنی الان شده هشت ماه که البته دوباره عرق می کنه ولی نه مثل قبل همین روزباید بره واسه بوتاکس واقعا از لحاظ روحی خیلی عالیه .

مال منم زیاده 😢 خیلی عرق میکنم حتی تو شرایط عادی که گرمم هم نیست

دست و پاتم عرق میکنه؟

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
اولش خوندم پدر زیر بغض 😞بعد گفتم نه این نمیشه بعد خوندم پدر زیر بلقیس😕  من گیر پاچ کردم تا خ ...

😂😂

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
شوهرم کلافه شده بود چون واقعا زیر بغلش وحشتناک عرق می کرد هرراهی روامتحان کرد اززاج سفید وابلیمو و پ ...

میگن خیلی درد داره.

والا روزانه یه دوش بگیرن ملت،نیاز به پد و اینا هم نیست بو هم نمیدن

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

دست و پاتم عرق میکنه؟

نه بیشتر زیر بغل 

یعنی دوست دارم موقع ورزش منو ببینی هنوز شروع نکردم انگار زیر دوشم 

خسته شدم 😞😞

نه بیشتر زیر بغل  یعنی دوست دارم موقع ورزش منو ببینی هنوز شروع نکردم انگار زیر دوشم  خست ...

اگ ازمایش دادی و تیروئید نداری همین قرصی ک میگم رو بخور عوارض نداره خوب میشی.بوتاکس هم بقول دوستمون هس ولی خب قرص بهتره