2777
2789

نه عزیزم

عشق هرجا میرسد آتش به دلها میزند/ درد را جا میگذارد در دل خاکسترش/بی تو بین گریه ها یاد تو در آغوشم است/من شدم مرداب و یاد تو شده نیلوفرش/حال من بعد از تو مثه دانش آموزیست که/خسته از تکلیف شب خوابیده روی دفترش/مرگ انسان گاهی از نبود نبض نیست/مرگ یعنی حال من در نبود انگشترش/یک وجب دوری برای عاشقان یعنی عذاب/وای از آن روزی که عاشق رد شود آب از سرش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از توی اونا نمیشه

هر پیامرسانی فقط به خودش میتونه پیام بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نه😐 هیشکی سروش نداره الکی نرو تازه امنیتم نداره

اگه از ت.لگرام استفاده کنم باید ف.لتر بزنم ولی نمیخوام از فی.لتر شک.ن استفاده کنم

شما چی پیشنهاد میکنید نصب کنم؟

اگه از ت.لگرام استفاده کنم باید ف.لتر بزنم ولی نمیخوام از فی.لتر شک.ن استفاده کنم شما چی پیشن ...

از پ ر و ک س ی استفاده کن دیگه نیازه به فیل تر شکن نیست

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
کاردانی کامپیوترت رو از کدوم دانشگاه گرفتی؟ 😐

اول اینکه با اطلاعات شخصی مردم چکار داری؟ کلا عادتت اینه سرک بکشی دخالت کنی؟؟

بعدشم دوران خدمت شرایط انقدر سخت بود که فکرشو نمیکنی اطلاعات پایه ام رو هم از دست دادم منی که برنامه نویسی میکردم شبکه خونده بودم...  

از پ ر و ک س ی استفاده کن دیگه نیازه به فیل تر شکن نیست

ممنون ازراهنماییی خوبت باشه پروک.سی میزنم پس ، یه مدت اصلا رنگ بیرونو ندیده بودم الان موندم بین این همه تغییرات

کاردانی کامپیوترت رو از کدوم دانشگاه گرفتی؟ 😐

اصلا هنگ هنگم بخدااااا        آخه چجوری میشه؟؟؟؟ مگه داریم ؟؟؟؟؟ مگه میشه؟؟؟؟؟

من تاپیک نزده تو چجوری رفتی سریععععع پروفایل منو چک کردی؟؟؟؟؟ به چه علت؟؟؟؟؟؟ انقدر یعنی پیگیری؟؟؟؟؟  

فقط یه چی بگو قانع شم ترو خدااااااااا