2777
2789
عنوان

سقط و مشکلات روحی بعد از ان

150 بازدید | 8 پست

کسانی که سابقه سقط دارن لطفا نظرات خودشون را برای ما که تازه سقط کردیم بذارین. بگین کی سقط کردین؟ الان چندتابچه دارین؟ و بعد از سقط چه افکار و مشکلاتی عذابتون میداد؟ مثل من که همش حس میکنم دیگه بچه دار نمیشم یا شاید دوباره این اتفاق بیفته واسم. 

لطفا فقط خبرای خوب بنویسین کسانی که متاسفانه چندبار واسشون پیش اومده مطالب استرس اور ننویسن

دور و اطراف خیلی دیدم این مشکل رو داشتن ولی بعرش خدا بهشون بچه سالم داده 

من خودم بارداری دوم و سومم بی دلیل سقط شدن 

اول این ماه اقدام کردیم 

نمیدونم فعلا باردارم یانه 

ولی علایمشو دارم 

امیدوارم اگه باشم تا اخرش سالم بمونه و سالمم ب دنیا بیاد 

برام دعا کنین

برامن یکباراتفاق افتادهفته11بارداری بودم لک بینی روجدی نگرفتم قلبش ازکارافتاده بودبعدخونریزی شدیدکردم،بطورخودبخودی سقط شد بعد7ماه باردارشدم...الانم 37هفته و7روزباردارم...اوایل این بارداریم میترسیدم دوباره اتفاق قبلی برام تکراربشه براهمین ازاول تحت نظردکتربودم وآمپول وشیاف مصرف میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامن یکباراتفاق افتادهفته11بارداری بودم لک بینی روجدی نگرفتم قلبش ازکارافتاده بودبعدخونریزی شدیدکرد ...

انشااله نی نی ت سالم دنیا بیاد. من خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم گاهی به خودم ارامش میدم ولی دوباره استرس میاد سراغم. شما ازمایش ژنتیک هم دادی

انشااله بارداری چرا سقط میشدن

قلبش تشکیل نمیشد 

ولی خداروشکر کار ب کورتاژ و عمل نکشید

خود ب خود سقط میشدن 

الانم ۳ سال گذشته و دوباره اقدام کردم 

البته من خودم دیگه نخواستم ب خاطر همین دیر اقدام کردیم

برامن یکباراتفاق افتادهفته11بارداری بودم لک بینی روجدی نگرفتم قلبش ازکارافتاده بودبعدخونریزی شدیدکرد ...

پس ترس عادیه 

چون منم میترسم 

ولی سعی میکنم افکار منفی رو از خودم دور کنم

انشالا ک بارداری و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم 

پس ترس عادیه  چون منم میترسم  ولی سعی میکنم افکار منفی رو از خودم دور کنم انشالا ک بارد ...

مرسی عزیزم،آره عادیه من ک خیلی بهم ریخته بودم ولی خب همسرم خیلی روحیه موتقویت کردوکمکم کرد