2777
2789

بچه ها اگرشما یه مقدار پولی رو از کسی بخواید و اون مثلا صاحب کار هی شمارو معطل کنه و امروز و فردا کنه تا اینکه 2 ماه از موعدی که باید حقوقتون رو که برای اونها واقعا مبلغی نیست بده شما چه برخوردی میکنید؟ تازه به مدیرموسسه هم زنگ بزنی و مسیج بدی جوابت رو هم  نده. الان من تو این شرایط هستم. اون پول واقعا برام مهم نیست ولی نحوه ی برخورداونا بعد این همه زحمت که برای موسسه شون کشیدم خیلی ناراحت کننده ست. حس میکنم. الان همش دارم فکر میکنم فردا که شنبه ست چیکار کنم یه کم دق دلم رو خالی کنم. نمیدونم برم موسسه یا نه. میترسم از عصبانیت برخورد نادرستی کنم که بعدا پشیمون شم. 

یکم بهش مهلت بده، شاید دستش تنگه

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه خیلی حقو حقوقت ضایع میشه برو شکایت کن ازشون و یا اینکه دیگه نرو سر کار ،هر چقدر بیشتر ادامه بدی بیشتر ضرر میکنی

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
قرارداد داری؟

نه اصلا هیچی. مدرسشونم. الان یکساله. ولی هربار میخوان پول بدن این دنگ و فنگ رو در میارن. خیلی توهین آمیزه به نظرم. این همه بیگاری کنی اخر اینطور باهات برخورد کنن

بنظرم اگه خیلی حقو حقوقت ضایع میشه برو شکایت کن ازشون و یا اینکه دیگه نرو سر کار ،هر چقدر بیشتر ادام ...

خب همین دیگه. بهشون گفتم دیگه نمیام. این اخرین پولیه که میخان بدن.

شما وقتى با آدماى بدحساب سروكار دارى خودت رو يجورى نشون بده كه انگار قسط دارى مى دى و خيلى اين پول واست مهم

وگرنه نمى تونى پولتو بگيرى

من كارمندم كه دارم بهت مى گم

جلوى مديرت و همكارات هيچ وقت خودتو بى نياز نشون نده

زندگی یک فهم است، فکر زنجیر کنی یا پرواز، درهمان خواهی ماند
جدی و مصمم باهاش صحبت کن. با تلفن و پیام نه. حضوزی تو وقت مناسب و بدون بحث و درگیری. با ارامش. . اگه ...

خودش کرج هست 

اما فردا میرم موسسه. خیلی عصبانی ام از دستشون. نمیدونم چیکار کنم که برای خودمم بد نشه