2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین کمکم کنین.

182 بازدید | 19 پست

اول بگم همسرم کلا یه کم تنبله، بخاطر سنگ کلیه  هم روزه نمی گیره، اما من می گیرم، شبا دیر میاد خونه، یا اینکه این  چند شب هم دیر خوابیدیم، پسرمم تا نصف شب بیداره با هم کرکره خنده و کل کل می کنن، خلاصه من که روزه ام زورم میاد هم غذا آماده کنم هم بردارم هم بذارم،خب خودش باید فکر کنه اگه روزه بود برا من اینکار رو می کرد؟ بعد صبح هم تا ظهر خواب بودیم فک کنم دلش  می خواست برم پیشش، منم هی کشیدم کنار تا پا شدیم، صبحونه آوردم گفت کره بیار، گفتم الان به پسرمون می گم بیاره، فک کنم فکر کرد گفتم خودت بیار، بد اخلاق شد و  دیگه حرف نزد، بعدم می خواست بره بیرون رفت، هر چی باش حرف زدم محل نداد، تا آخر شب هم کار داره نمیاد، این موضوع مثل خوره تو جونمه، نمی دونم چیکارش کنم؟ از بس مث خدمتکارا همه کاررا رو انجام می دم، حتی سفره نهارشم جمع نمی کنه، من، روزه یا بی روزه باید جمع کنم. خسته شدم از بس جلوش گذاشتم و برداشتم. چه سیاستی بکار بگیرم 😓 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادت دادی عزیزم.من روزه نمیگیرم شوهرم میگیره.واسش سحردرست میکنم خودش بلندمیشه میخوره.تازه الان ازصبح چیزی نخوردم زورم میادهی میگه واست غذا بیارم.هرجورعادت بدی از اول همون میشه

تحمل ندارم تا آخر شب که بر می گرده، امروز رفته کمک کسی خونشو رنگ کنه، تا ساعت دوازده و یک هم نمیاد.😫😫😫 دارم دیوونه می شم. اون حتی یه زنگم نمی زنه، ته قلبش مهربونه اما لوسه دائم باید حواست باشه ناراحت نشه.

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

منم امروز شدیدا خوابم می اومد اما  ساعت ۸صبحونه همسرمو دادم و ایشون رفتن.

بعد خوابیدم.

ناهار شام صبحونه خودم پهن میکنم و جمع میکنم. اصلا هم احساس نمیکنم خدمت کارم. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

من از اولم بهش گفتم کار خونه مال هر دو نفره، چون خودمو می شناسم، بنظرم علاقه جداست، احساس وظیفه شناسی و قدردانی جداست

حواست باشه ناراحت نشه

بهش پیام بدید یا زنگ بزنید و فقط بگید یک چیز یادم رفت بگم.

خیییییلی دوست دارم.

مردها همیشه دنبال محبت هستن حتی اگه به روی خودشون نیارن

عادت دادی عزیزم.من روزه نمیگیرم شوهرم میگیره.واسش سحردرست میکنم خودش بلندمیشه میخوره.تازه الان ازصبح ...

دقیقا عادت کرده، پریروز همه باهام دعوا کردن که چرا اینقدر به همه سرویس می دی بشین سر جات، حتی خونه مامانم😫

منم امروز شدیدا خوابم می اومد اما  ساعت ۸صبحونه همسرمو دادم و ایشون رفتن. بعد خوابیدم. ناهار ...

همسر من، در قبال کار خونه احساس مسئولیت نمی کنه، من اصلا نمی تونم تحمل کنم.

کار خونه مال هر دو نفره قبول. اما خوب مردها بیرون هم خسته میشن.

من وقتی بیرون کار میکنم میام واقعا مردها درک میکنم.

اصلا فکر نکنید کارهای خونه وظیفه یا تقسیمش کنید. فقط با عشق انجامش بدید همبن

شما مجبور نیستی کار خونه انجام بدی. اما از رو علاقه این کارو انجام بدید.

اگه ناراحت میشید انجام ندید. هر وقت حس خوب داشتید. این کارو انجام بدین