2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین کمکم کنین.

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست

دلم میخواست الان یک نی نی سالم تو دلم بود.

که انتظارشو میکشیدم.

ولی نی نی نیست. دلم گرفته اما نذاشتم شوهرم متوجه بشه که دلم گرفته

شرایطم خیلی بده اما دلم نخواست ناراحت از خونه بره

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

منم روزه بگیرم بازم همه این کارا رو انجام میدم فقط فرقش اینه که اگه بلند نشم بگم خسته ام خودش انجام میده وگرنه اگه حرفی نزنم اونم از خدا خواسته به رو خودش نمیاره

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که شوهرم به وسایل آشپزخونه ام دست بزنه کلافه میشم جای هیچی رو نمیدونه حتی واسه لیوان در همه کابینتها رو باز میکنه اینقدر سئوال میکنه که خودم بلند میشم . و احساس تملک به آشپزخونه و وسایل خونه دارم و احساس کلفت ملفتی هم ندارم 

از زندگی لذت ببریید. از همسرتون. پسرتون.

ممنون از همفکریت و نظرای خوبت

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
منم روزه بگیرم بازم همه این کارا رو انجام میدم فقط فرقش اینه که اگه بلند نشم بگم خسته ام خودش انجام ...

من بگم خسته ام، کوهم بکنم فرقی نداره، مگه غر بزنم یا چندین بار بگم، بارها هم گفتم من دوست ندارم بگم می خوام پا شی. همش دراز کشیده، مگه مهمون غریب باشه، که اونم ما نداریم،

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن