2777
2789
عنوان

مامانا و خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 45 پست
من با اینکه بارداری دومم هست سینه هام ترشح ندارن ....خودم اینقدر استرس بارداریمو دارم که دیگه نمیخوا ...

به نکته مهمی اشاره کردی منم زیاد بهش حساس نیستم ولی برام سواله

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم اینطوریم ....امان از روزی که آرومه 

واقعا چقدر سخته آدم هر لحظه یک توهمی میزنه من سابقه دو تا سقط دارم یعنی تا روزی که به امید خدا فارغ بشم روزی صد بار می میرم و زنده میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نکته مهمی اشاره کردی منم زیاد بهش حساس نیستم ولی برام سواله

تازه تو زایمان اولم تو بیمارستان سینه ام نه نوک داشت نه شیر خیلی اذیت شدم به خاطر همین سر این یکی از همون اول شیر خشک با خودم میبرم 

واقعا چقدر سخته آدم هر لحظه یک توهمی میزنه من سابقه دو تا سقط دارم یعنی تا روزی که به امید خدا فارغ ...

منم یه پسر دارم و بعدش سه تا سقط داشتم با چهار سال اقدام

دقیقا هر هفته که میگزره میگم آخیش این هفته هم گذشت

واسه منم نوک نداشت الانم دوباره نداره اصن یوضی

ول کن بابا اینقدر تو بارداری استرس خوردم که تا به دنیا اومد اگه دیدم سینه ام نوک نداره یا شیر همون وق اولی رو که زد بهش شیشه شیر میدم هم سیر میشه هم زود تپل مپل میشه

راجبه تکون های بچه هم بگم که من از هفته ۱۶ یه چیزایی خیییییلی جزیی حس کردم ولی همش با شک فکرمیکردم خوده بچه ست. بعدش الان که ۲۱ هستم یخورده محسوس ترشده. جفتمم قدامیه . وگرنه زودتر از اینا حس میشه.

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی
منم یه پسر دارم و بعدش سه تا سقط داشتم با چهار سال اقدام دقیقا هر هفته که میگزره میگم آخیش این هفته ...

عزیزم خدا پسرتو برات حفظ کنه 

این یکی دخمله ای جان 

این روزا همدیگه رو دعا کنیم تا  همگی به سلامتی نی نیمونو بغل کنیم انشالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35