2777
2789
عنوان

واقعا درگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست
فدای سرت اون اگه بلد بود زن اولش و نگه میداشت بعدم مشخصه اشتباه زندگیت (همسر سابقت)نابالغه آدم بالغ ...

با بدبختی راضی به طلاقش کردم

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اتفاقا خوبه که تحقیق کرد عزیزم چون امکان داره اون مرد دست بزن داشته باشه یا خیانتکار باشه و... ...

خب اين طرف چهارتا خوبي هم داره 

طبيعتا همسر سابقش نمياد بگه كه 

خود من ي روز خدايي نكرده اين اتفاق برام بيافته شوهرم ازم پيش خواستگارم بد ميگه😂😂ك شوهر نكنم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بعدم والله بخدا من دختر عموم با یه اقای مطلقه میخواست ازدواج کنه رفت از زن سابقش پرسید که اونم گفته بود اعتیاد داره که با تحقیق و رفتن به کمپ و در اوردن اسمش دیدیم بله داره یه ماهه ترک میکنه به ماه میکشه

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
بعدم والله بخدا من دختر عموم با یه اقای مطلقه میخواست ازدواج کنه رفت از زن سابقش پرسید که اونم گفته ...

حالا تو غصه زن جديدش رو نخور😐خوشبخت بشن 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
خب اين طرف چهارتا خوبي هم داره  طبيعتا همسر سابقش نمياد بگه كه  خود من ي روز خدايي نكرده ...

حرفت رو قبول دارم

اما خب باید اونی که میره تحقیق عاقلانه برخورد کنه

باید بدونه که طرف خوبی هایی هم داره

ولی همسر سابق خیلی ادمو کمک میکنه

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
حرفت رو قبول دارم اما خب باید اونی که میره تحقیق عاقلانه برخورد کنه باید بدونه که طرف خوبی هایی هم ...

نميدونم🤔منم جدا شم خوبياي شوهرمو ب نفر بعدي نميگم 

انحصاريه😂😂😂😂

ما زن و شوهر خيلي بدجنسيم نه؟

نميدونم🤔منم جدا شم خوبياي شوهرمو ب نفر بعدي نميگم  انحصاريه😂😂😂😂 ما زن و شوهر خيلي بدجنسي ...

تو ازدواج خوبی مهم نیست چون هیچکس با خوبی مشکل نداره برای ازدواج باید دنبال ضعف های طرفت باشی و از خودت بپرسی میتونی با بدی هاش کنار بیای یا نه 

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
نميدونم🤔منم جدا شم خوبياي شوهرمو ب نفر بعدي نميگم  انحصاريه😂😂😂😂 ما زن و شوهر خيلي بدجنسي ...

چون هم دیگرو دوست دارید

و به اون حسی که یک ادم طلاق گرفته داره نرسیدید

انشالله هیچ وقت هم نرسید

حالا از استثنا بگذریم کسی که واقعا به مرحله ایی برسه که بگه دیگه نمیخوام زندگی کنم

و عاقلانه باشه تصمیمش

مثلا دچار جو کودکانه نشده باشه

خیلی راحت میتونه بدون هیچ ناراحتی از همسر قبلی حرف بزنه

خوبی و بدیش رو بگه

که البته کسی که جدا میشه نباید انتظار داشته باشیم زیاد خوبی بگه

چون بدی دیده که جدا شده.

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
چون هم دیگرو دوست دارید و به اون حسی که یک ادم طلاق گرفته داره نرسیدید انشالله هیچ وقت هم نرسید ح ...

اره درست ميگي👌🏻👌🏻👌🏻