2777
2789
عنوان

واقعا درگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 41 پست
تو همون کاربری که گفتی برادرشوهرت به زور شوهر سابقتو زن میگیره براش؟ خب چه ربطی داره باید میومد ...

نه بابا از من نه که من چیکاره ام مثلا از همسایه هاا از دوستاش از اونا اره خودشم

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش دخترا به هرکسی شوهر میکنن این اغا نتونسته زندگیشو حفظ کنه چطور دومین زندگی رو میخواد حفظ کنه دخترا دیونن فقط میخان شوهر کنن عاقبتش مهم نیست خخخ عزیزم برات مهم نباشه

نه بابا از من نه که من چیکاره ام مثلا از همسایه هاا از دوستاش از اونا اره خودشم

تحقیق کردن شما حتما متوجه نشدی...ولی چه اهمیتی داره ...بیخیال غم دیگرانم (صد پشت غریبه)بخوری؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
خداییش دخترا به هرکسی شوهر میکنن این اغا نتونسته زندگیشو حفظ کنه چطور دومین زندگی رو میخواد حفظ کنه ...

كسي ك ي بار جدا شده حق زندگي نداره ديگه؟چه حرف بي اساسي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
از کجا میدونی تحقیق نکرده باشن شایدم از قبل میشناختن همدیگرو؟

چون امروز رفتن خواستگاری شب عقد کردن 

مگه تو با دوستاش در ارتباطی ک بیان بهت بگن

در ارتباط نیستم شما هم قشنگ حرف بزن میگم یعنی اخه زودی عقد کردن

فدای سرت اون اگه بلد بود زن اولش و نگه میداشت بعدم مشخصه اشتباه زندگیت (همسر سابقت)نابالغه آدم بالغ بین دوتا رابطه یکی دوسال فاصله میندازه.خودت طلاق خواستی یا اون چرا طلاق گرفتی 

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...

آغا ول کنین اصلا من یه چیزی گفتم ببخشید😂😂😂چه گاردی گرفتن برا من من برای این میگم تحقیق برای اینکه شوهرم یه روانی بود حالا به درک آغا دعوا نداریم که

چون امروز رفتن خواستگاری شب عقد کردن 

چقد اطلاعاتت کامله

بی خیالش شو بابا

برو زندگی خودتو بکن

شاید قبل ازدواج با شما همو میحواستن و الانم شرایطش جور شده چرا دیگه صبر کنن.

میدونم برات سخته ک سریع یکیو جای تو اورده ولی اتفاقیه ک افتاده باید آروم آروم باهاش کنار بیای

برا سلامتی و شادی دل پدرومادرم صلوات بفرستین😊
بعد طلاقم توقع دارين باز😑😑😑😑 ديگه جدا شدي  ببوس بزار كنار  چرا تحقيق كنه اخه  ...

چرا اتفاقا خوبه که تحقیق کرد عزیزم

چون امکان داره اون مرد دست بزن داشته باشه

یا خیانتکار باشه و....

این ها رو فقط همسر سابقش میدونه

خیلی ها تو جامعه خوبن

اما تو خونه خیلی افتضاح هستن...

یا حتی شاید اون مرد اخلاقایی داشته باشه که انقدر بد نباشه ها اما هر کسی نتونه کنار بیاد 

مثلا طرف کم حرفه 

اجتماعی نیست

حساب گر هست و....

خیلی ها با اینطور ادمها زندگی شادی دارن

اما ادمهایی هم هستن که نمیتونن تحمل کنن و رو این موضوعات حساسن

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤