2777
2789
عنوان

هفته 36ی ها چخبر در چه حالین

191 بازدید | 27 پست

سلام چخبر ساک بیمارستان بستین شماها؟

تکونای بچه تون مرتب چک میکنین ؟

دیر میگذره دارم خسته میشم 

خدا ان شاءالله این نوع خستگیو به همه چشم انتظارا عطاء کنه این چشم براهی زایمانم نصیبشون بزودی 😄

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون که آخراشین ماها که تازه داریم میایم چی بگیم اونم تو این تابستون

راستی اسم انتخاب کردین واس پسرتون؟

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
خوشبحالتون که آخراشین ماها که تازه داریم میایم چی بگیم اونم تو این تابستون راستی اسم انتخاب کردین و ...

واسه مام دیر میگذره الان واسه شما مث برق و باد میگذره بذا برسی به هشت و نه متوجه میشی چی میگم😆من اسم ش میذارم علی 

واسه مام دیر میگذره الان واسه شما مث برق و باد میگذره بذا برسی به هشت و نه متوجه میشی چی میگم😆من اس ...

بسلامتی زنده باشه

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
Ee  پس اين ست بيمارستاني كه ميخرن كارآي نداره ؟

والا من از این چیزا نداشتم! نمیدونم. البته بعدش چون دخترم دو روز تو ان آی سی یو موند، وقتی می‌خواستن تحویل بدن گفتن حمومش می‌کنن گفتن یه سرهمی بیاریم. وگرنه اگه نمیرفت ان آی سی یو با همون لباس میاوردم خونه😁

سلام بله من تقریبا همه کارامو کردم  امروزم نوبت بیمارستان دارم برم ببینم چی میگن

خوشبحالت 😊

ان شاءالله بخوبی و خوشی میاد بغلت .ما باید در هرحال آماده باش باشیم  😂

خدا کنه من38مم ان شاءالله تموم کنم برسم تا اونجا خدایا خودت کمک کن