اولیش اینکه آزمایش خون مربوط به قبل بارداری ضروریه؟کسی میدونه هزینش چقدره؟
دوم اینکه چجوری باید بفهمم تنبلی تخمدان دارم یا پلی کیستیک هستم ؟
ممنون😘
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله ضروري ه آزمايش كامل از قند و چربي و ويتامين ها و ايدز و هپاتيت و ذخيره تخمدان اگه هيچ بيمه اي ...
با بیمه تامین اجتماعی ميدونيد چید ميشه
میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
نشانه هاش فکر کنم بی نظمی عادت و خونریزیه زیادو اینا باشه
آزمایش ضروری نیست اما اگر بدی خب بهتره چون کمبودهای خونت مشخص میشه از ویتامین و آهن و قند و تیرویید و اینا بررسی میشه که تحت کنتل باشی هزینه اش فکر نمی کنم خیلی هم گرون بشه
من که ناخواسته باردار شدم و اصلا آزمایش نداده بودم
تنبلی هم برو دکتر برات آزمایش و سونو مینویسه و تشخیص میده
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
بله ضروري ه آزمايش كامل از قند و چربي و ويتامين ها و ايدز و هپاتيت و ذخيره تخمدان اگه هيچ بيمه اي ...
من دفترچه تامین اجتماعی دارم
چقد زیاده...٤٠٠ تومن؟
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
ضروری که نیست ولی بخاطر اینکه مشکلات احتمالی زودتر تشخیص داده بشه بهتره بدی . تخمدان پلی کیستیک با س ...
من سونوگرافی تخمکو تخمدان دادم ولی چیزی در این مورد ننوشته بود
یعنی ندارم؟
میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋