اولیش اینکه آزمایش خون مربوط به قبل بارداری ضروریه؟کسی میدونه هزینش چقدره؟
دوم اینکه چجوری باید بفهمم تنبلی تخمدان دارم یا پلی کیستیک هستم ؟
ممنون😘
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
اولی اینکه بدی بهتره من با دفترچه حدود. سی تومن شد دومی باید. بری دکتر
من دفترچم تامین اجتماعی
هزینش انقد باشه برام خوبه
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نشانه هاش فکر کنم بی نظمی عادت و خونریزیه زیادو اینا باشه آزمایش ضروری نیست اما اگر بدی خب به ...
این ازمایش تو اقدامم تاثیر داره اینکه زودتر باردار شم؟
تهراني ؟ بري ميلاد خيلي خيلي كم ميشه ولي جاهاي ديگه بسته به نوع قراردادشون با بيمه حدود ٣٠ ...
آره تهرانم آها پس سعی میکنم برم همون ميلاد
میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋
عزیزم اصلا نگران هزینه اش نباش. بدون بیمه هم باشی زیاد نمیشه ولی عزیزم برو جایی که دولتی باشه و ارزو ...
باید ازمایش گاه برم دیگه
بیمارستان ها ک نمیگیرن