2777
2789
عنوان

خانومای ساکن دزفول لطفا یک لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5938 بازدید | 28 پست
شما هم تجربت رو بگو لطفا

برادرم همش سرفه میکرد ونفسش می گرفت انگار که سرماخورده یعنی همیشه اینطور بود بردنش مهربانی تا دیدش یه شربت داد تا ۶ ماه این بچه سرفه نکرد 

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربانی معروفه

پسرمو پیشش بردم

سیپرو داد

و چند تا آمپول با روغن زیتون ترکیب کرد

و یه قرص داد گفت یه روز در میون بدم

من دفترچه و داروها رو گم کردم 

حالا باید دفترچه تهیه کنم دوباره دارو بده

اسم داروها یادم رفته وگرنه میگرفتم خودم

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
بچتون چن وقتشه؟چن کیلو؟قدش چقده؟

نه ساله

وزن۲۸

قد۱۳۴

میگن تو بهشت یه ظرف بزرررگ سیب زمینی سرخ کرده هست ،هر بار که برمیداری...یه فرشته دستت رو نوازش میکنه و میگه: عزیزم با خیال راحت  بخور! زیاد درست کردیم برای خورشت هم  نیست     
باید دوباره بری فکر کنم دوباره باید ویزیت بگیری

آره

بچه ها تو ی تاپیکی میگفتن شربت باریچ اسانس خیلی عالیه...خودمم میخوام واسه دخترم بگیرم..اشتها اوره

میگن باسکین خوبه

آها پس پسر شما بزرگه....ن اینا رو واسه دختر دوساله ی من میده..

آره نه سالشه

واسه دو ساله زینک پلاس آلمانی عالیه

شربت ایمیونس و پودگین آپم گفتن عالیه..ولی باسکین نمیدونم

حتما تحقیق میکنم ممنون

پسرم یکم توپر شه خوبه وزنش زیاد کم نیست

حتما تحقیق میکنم ممنون پسرم یکم توپر شه خوبه وزنش زیاد کم نیست

خواهش میکنم...همه ی بچه ها تو این سن لاغرن...نشونه ی سالم بودنشونه...اگه چاق بود باید نگران میشدی😆

در من انگار کسی در پی انکار من است...