2777
2789
عنوان

جاری خوشتیپ

| مشاهده متن کامل بحث + 34582 بازدید | 118 پست
اره با مانتو مشکی پوشیده بود اتفاقا شوهرمم گفت شال قرمز رو باید با مانت  مشکی ست کنی

اره بامشکی شیک میشه با کفش وشال قرمز محشر میشه تو اینترنت سرچ کن ست رنگای لباس راحت ست کن من انقد دیدم خودم تم رنگارو میدونم راحت ست میکنم همه کیف میکنن البته نمیگنا ازنگاها میفهمم

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا شوهرم خوشگلیای منو نمیبینه کلا همش ایراد همش ایراد خودم رو زدم به بی خیالی البته به حرف و مشاوره ...

بنظر من یکم سلیقه و ۸۰درصد اعتماد بنفست دخیله

بنظر من یکم سلیقه و ۸۰درصد اعتماد بنفست دخیله

اگه شوهر جان بزاره اون اعتماد به نفس حداقا ۱۰ درصدش بمونه کلا اعتماد به نفسم رو خیلی اورده پایین ولی از اینن به بعد نمیزارم

بخدا جلوش كم نمیزاشتم...ولی چیكاركنم...میخواد بیرونم همینطوری باشم...احساس میكنم ایمانمو از دست دادم ...

عزیزم خیلی باید مواظب بود... تو خونه اونجوری که دوست داره باش قرآنم وقتی خونه نیست بخون بیرون لباس با حجاب شیک بخر یا بدوز بپوش بدنتو خوب پوشونه باهاش مهربون باش بگو میخوام فقط واسه تو خوشگل باشم

تلاشت بخاطر خدا خیلی اجر داره🌸

دقیقااااا مثله من شوهرم به خانمای اطراف توجه میکنه  اون روز شال قرمز پوشیدم با مانتو آبی ) لی) ...

نههههههههه😱😱😱😳😳😳بزن تو دهنش تو هم از برادر شوهرت تحریف کن عجب ادمیه

بیشعور نباشیم…  
اگه شوهر جان بزاره اون اعتماد به نفس حداقا ۱۰ درصدش بمونه کلا اعتماد به نفسم رو خیلی اورده پایین ولی ...

میفهمم چی میگی منم خیلی حساسم با ی نگاه کوچولو ب زنای دیگه کلا اعتماد بنفسم صفر میشه با اینکه خیلی بخودم میرسم دلیلش حساسیت خودته بیخیال باشی و خودتو سرتر بدونی حتی اگ تعریف کنه این مردا دنبال نقطه ضعفن ک پدر ادمو دربیارن

دقیقااااا مثله من شوهرم به خانمای اطراف توجه میکنه  اون روز شال قرمز پوشیدم با مانتو آبی ) لی) ...

قربون دل صبورت من جاريم خيلي زشت بود باهم قط رابطه بوديم بعداز چند جا شنيدم تاتو كرده و مژه كاشته و پوستش كه خيلي سبزه بود رو لإيه برداري كرده موهاش رو بلوند كرده بعد پسرش مريض شده بود بيمارستان بود شوهرم رفت من نرفتم وقتي اومد هر چي پرسيدم فلاني رو هم ديدي ناراحت بود برا بچش سكوت ميكرد فهميدم خشگل شده و كلي هم از رفتار شوهرم ناراحت شدم 😢

خستم ميفهمي 😫امضا هم ندارم