2777
2789
عنوان

جاری خوشتیپ

| مشاهده متن کامل بحث + 34582 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال واسه خودت زندگی کن به خودت برس اما خودتو با اونا مقایسه نکن اینجوری فکرت راحتتره با شوهرتم حر ...

به سوهرم بگم چون دور بر جاری میگردی ناراحتم نمیشه که ۱۳ سال عروس اون خانواده هست باخم صمیمی شدن چی بگم بهشون.  از رفتار شوهرم‌خودم میفهم از تیپش خوشش میاد

مواظب ایمانت باش عزیزم😢 اصلشم همینه که جلوی شوهرت خوشگل کنی بیرون از خونه ساده و جلب توجه نکنی😔

بخدا جلوش كم نمیزاشتم...ولی چیكاركنم...میخواد بیرونم همینطوری باشم...احساس میكنم ایمانمو از دست دادم...وسط قرآن خوندن میخنده طعنه زنان میگه ببندش دیگه بسه وقتی من رفتم سر كار بخون حالا همشم باهاش بودم..یا یبار میگفتم ورا وقتی پسرعموهام سلام میكنن سرتو میندازی پایین و تو جمع باهاشون گرم نمیگیری

اجازه ندید شوهراتون پیش شما از هیچ کس تعریف کنه سریع واکنش نشون بدین خودتونم به هیچ وجه از زنای دیگه پیش شوهراتون تعریف نکنین حتی خواهر یا مادرش 

خدایا میدانم که میبینی...
به سوهرم بگم چون دور بر جاری میگردی ناراحتم نمیشه که ۱۳ سال عروس اون خانواده هست باخم صمیمی شدن چی ب ...

وای شوهرمن اینکارو کنه طلاق میگیرم الانم نگاهی توجهی بکنه قیافه میگیرم چون واقعا چیزی کم ندارم

جوجه ی من🐣نفسم عاشقتممم بمووووونی براااممم😍👄👄
عجب  توام از برادرشوهرتو تیپش تعریف کن تا شوهرت بشینه سرجاش

اتفاقا از یه برادر شوهرم که خوشتیپه و خوش لباسه تعریف میکمم حالش گرفته میشه انگار از بچگی همش بهش کنایه زدن که اون از شوهرم بهتره 

يه بار با مادر شوهرم اينا و جاري جون اينا رفتيم پيكنيك، چند تا از اقوام اونا هم اومده بود، من يه مانتوي به قول خودم ساده تنم بود، تا ديد اقواماشون از مانتوم و اينكه بهم مياد تعريف ميكنن بلند گفت من واسه پيكنيك مانتوي ٢٠٠ تومني تنم نميكنم بيام!!خودش تونيك پوشيده بود ولي تو تنش اصلا خوب نبود. ولي مامتوي منم ٢٠٠ تومني نبود.😃

خلاصه اي كيف ميده ببيني اينطوري خودشو تخليه ميكنه😂😂

به سوهرم بگم چون دور بر جاری میگردی ناراحتم نمیشه که ۱۳ سال عروس اون خانواده هست باخم صمیمی شدن چی ب ...

اولویت زندگیش الان تویی حالا هر چقدرم با جاریت صمیمی باشه 

خدایا میدانم که میبینی...
اخه با مانتو لی ک شال قرمز سر نمیکنن حتما جاریت بامانتو مشکی یاسفید ست کرده بوده ک بهش میومده

اره با مانتو مشکی پوشیده بود اتفاقا شوهرمم گفت شال قرمز رو باید با مانت  مشکی ست کنی

اتفاقا از یه برادر شوهرم که خوشتیپه و خوش لباسه تعریف میکمم حالش گرفته میشه انگار از بچگی همش بهش کن ...

ببین هروقت از جاریت تعریف کرد توام غیر مستقیم از برادرشوهرت تعریف کن، کم کم شوهرت میشینه سرجاش،واقعا بعضی وقتا با مردا باید مقابله به مثل کرد