2777
2789

دلم خیلیی گرفته.من داشتم دعا میخوندم.شوهرم گفت خوابم نمیاد .برم ببینم اوصاع مسافر چطوره؟اخه شوهرم تو اسنپ کار میکنه

الان بهش زنگ زدم صدای دوستش اومد.گفتم سر کاری؟گفت نه کار خبری نبود الان جایی هستم.گفتم کجایی .گفت بیرونم دیگه..بعدشم قطع کرد.پیام دادم گفتم همون بیرون بمون حالا که اینقدر واجبه

ناگفته تماند من چون شوهرم سر کار اصلیش شبکاری داره و من دیگه بعد ده سال عادت کردم.خیلییی براش مهم نیست که شب تنها بمونم.تا بهش چیزی میگم میگه مگه هفته های شبکاریم چکار میکنی؟حالا هم فرض کن شبکارم

دلم خیلی گرفت.مفاتیحو بستم.دل و دماعش پرید ازم

شوهرم مرد بدی نیست اصلا.حواسش به زندگیش هست.فقط تو این مورد رفیق بازیش رو اعصابمه

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

همیشه وقتی برمیگشت تا یه روز یا تصف روز سکوت میکردم ...من وقتی قهر میکنم داد و بیداد نمیکنم سکوت میکنم.ولی اون اصلا محل نمیده چون معتقده کار بدی نکرده.امااااا من بدون اون خونه مامانم هم نمیرم.اصلا از این رفیق بازی ها و نهمونی دوستانه و اینا ندارم....

میزارم بره . وقتی بیاد برا من انرژی بیشتری میزاره . انگار اور دوز کرده . هی میگه پاشو ببرمت رستوران . گردش . خونه مامانت . سینما  بستنی بخوریم😂😂😂 یه وقت که بیحوصله باشه میگم رفیق خونت کم شده پاشو برو شارژت کنن😂

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی واقعا کاری نتونستم بکنم فقط در این راه پیر شدم اونم فقط از شدت رفیق بازیش کم شده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
میزارم بره . وقتی بیاد برا من انرژی بیشتری میزاره . انگار اور دوز کرده . هی میگه پاشو ببرمت رستوران ...

من دوست ندارم اصلا.اخه خودم اینجوری نیستم.کلا رفیق باز نیسنم.سختمه خیلیییی.

شوهر منم خیلی پیش دوستاش میره اما روز ها میره شب ها جایی نمیره من با رفتنش مشکلی ندارم فقط میگم زیاد نمونه زود برگرده من از شیوه غر زدن استفاده کردم تا حد زیادی جواب میده مثلا قبلا 2 ساعت میموند الان میدونه وقتی بیاد کلی غر میزنم یه ساعت میمونه

نمیدونم شاید حسودی میکنم....ولی میگم زن و مرد باید کنار هم باشن.تو مهمونی کنار هم.تو سختی کنار هم.تو خوشحالی کنار هم......

میزارم بره . وقتی بیاد برا من انرژی بیشتری میزاره . انگار اور دوز کرده . هی میگه پاشو ببرمت رستوران ...

دقیقا شوهر منم میره فوتبال میاد این کار هارو میکنه من حس میکنم میخوان باج بدن

شوهر منم خیلی پیش دوستاش میره اما روز ها میره شب ها جایی نمیره من با رفتنش مشکلی ندارم فقط میگم زیاد ...

نه ما مثلا 12 میرن ساعت 6 صب میان.یا الان ساعت یک ونیم رفته زود بیاد 4 شایدم بیشتر

نه مت وقتی بخواد بره استخر یا ورزش هیییچ مشکلی ندارم...فقط با دور هم نشینی هاشون....درک نمیکنم.خب متاهلن.این کارا چه لزومی داره؟؟؟

نه مت وقتی بخواد بره استخر یا ورزش هیییچ مشکلی ندارم...فقط با دور هم نشینی هاشون....درک نمیکنم.خب مت ...

شوهرمن الان بارفیقاشه میگه بگیم بخندیم،خوب بازنت بگوبخندچی میشه😬

خدایایه گوشه چشمی

خدا مدرشونو بیامرزه که متوجه میشن ما براشون ارزش قائل میشیم . باجم اشکال نداره . اسمش مهم نیس . من یه وقتا رو شوخی میگم گولم نزن اگه میخای بری برو . ولی بعد میبینم مثلا موقعی ک خابم میره ظرف میشوره . با اینکه اصلا کاره خونه نمیکنه هیچ وقت . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

نمیدونم باید چکار کنم....اینکه یهویی بفهمم سر از خونه دویتش در میاره بیشتر عصبیم میکنه...یه وقتایی که از قبل میدونم الان نزدیک دور همیشونه راحتترم.اخر هفته ها معمولا دو هفته یکبار دور هم جمع میشن.ولی یهویی صب پا میشم نیستش کجایی پیش فلانیم!!الان گفت برم ببینم وار چه خبره از زیر قران ردش کردم که یوقت شبه خدایی نکرده بلایی سرش نیاد بعد میبینم رفته خونه دوستش!!اتیش گرفتم

خدا مدرشونو بیامرزه که متوجه میشن ما براشون ارزش قائل میشیم . باجم اشکال نداره . اسمش مهم نیس . من ی ...

خودت اهل دوست و رفیق و دور همی هستی؟؟؟