2777
2789
عنوان

شغل شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ندارم جلو چشم من نگاه میکنه

اتفاقی نمیوفته.

مردا راحت زندگیشونو کنار نمیزارن.مگه اینکه هرروز دعوا تو خونه باشه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

عزيزم ذات شوهر شما طبيعتا ربطي ب پوشش بقيه نداره 

بقيه مختارن هرجور ك ميخوان برا خودشون تصميم بگيرن 

ادم بايد مراقب خودش باشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ن ندارم جلو چشم من نگاه میکنه

خیلی ب پستت دارم فکر میکنم منم شغل نامزدم همینجوره خودشم قیافش اینا خوبه مرکز توجه کلا الان اینارو گفتی گفتم اینده منی تو

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍
خیلی ب پستت دارم فکر میکنم منم شغل نامزدم همینجوره خودشم قیافش اینا خوبه مرکز توجه کلا الان اینارو گ ...

عزیزم شاید شوهرت خوب باشه به کسی توجه نکنه

من دیگه عاشق نیستم چون عشقی ندیدم 
وای نمیتونم تحمل کنم😢😢😢😢😢

ما اکثر فامیل پزشکن همسراشون میگن اینقد پرستارا برا همسرامون عشوه میان حتی شوهرمون تعریف میکنه درخواست ازدواج دارن بعد میگن میخندن .چون اعتقاد دارن اگه کسی پایبند به زندگی نباشه با هیچی بند نیست .

فقط به خودت برس همیشه خوشگل باش 

ما اکثر فامیل پزشکن همسراشون میگن اینقد پرستارا برا همسرامون عشوه میان حتی شوهرمون تعریف میکنه درخوا ...

وای خوبه شوهر من دکتر نیست.

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.