خانوما من اقدام به بارداریم نزدیک یک ساله اول پیش دکتر ایه کیوان رفتم منو هی برد اورد هیچ نتیجه نشد الان پیش دکتر شادمانی ام کسی دکتری میشناسه که تو رشت واسه نازایی خوب باشه؟هر دکتر رفتم فقط ازمایش پیش از بارداری ازم گرفتن و کلی ازمایش خسته شدم هیچ کسی هیچ قرصی نمیده.... کیست دارم دکتر شادمانی گفت باید لاپراسکپی بشی بعد دید ذخیره تخمدانم خیلی پایینه نشد عمل کنه
هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم خواهر من سال ها درگیر بود این دکتر و اون دکتر میرفت ولی بچه دار نمیشد ...پیش بیشتر دکتر ای معروف رشت مثل ظهیری و صدر رفت بعدش رفت کلینیک مهر تحت نظر دکتر مهر افزا که خداروشکر بچه دار شد ..دکتر عبداللهیان هم همون کلینیک هستن و کارشون عالیه دوست من ۵ سال بچه دار نمیشد تحت نظر ایشون بود و نتیجه گرفت ...خواستم راهنمایی کنم خودتونم هم تحقیق کنید