2777
2789
عنوان

کسی تو اقدام قرص مدروکسی پروژسترون خورده??

| مشاهده متن کامل بحث + 28394 بازدید | 43 پست
منم سه چهار ماهه اقدام میکنم ولی خبری نیست ، دکترم میگه همه چی عاليه  ولی این ماه بچه های نی ن ...

ایشاللله🙁❤

اینارو با هم قاطی میکنی یا جدا جدا

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
ایشاللله🙁❤ اینارو با هم قاطی میکنی یا جدا جدا

نه جدا جدا دیگه ، لبنیاتو حذف کن من این اشتباهو کردم هم اقدام میکردیم هم سحری دو پیاله بزرگ ماست میخوریم 😂 

کلا چیزای سردیو حذف کن و گرمی بخور 

تو چایی هات زنجبیل بریز ، یا اگه میتونی خالی دم کن بخور ، خرما زیاد بخور گرمیه ، بعد هرجیزی که گرمی باشه بیشتر مصرف کن

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چندماه این قرصو خوردی و نتیجه گرفتی؟

والا این پست مال خیلی وقت پیش بود واقعیتش خیلی قرص چرتی بود هیچ نتیجه ایم نداشت 

والا این پست مال خیلی وقت پیش بود واقعیتش خیلی قرص چرتی بود هیچ نتیجه ایم نداشت 

چندماه اقدام بودین؟؟ و ماهی که باردار شدین چه داروهایی مصرف کردین؟؟‌ 

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍
چندماه اقدام بودین؟؟ و ماهی که باردار شدین چه داروهایی مصرف کردین؟؟‌  

من هشت ماه اقدام بودم ماهی که باردار شدم هم عکس رنگی گرفته بودم هم پودر کلوموفین میخوردم 

دکتر من شش روز بعد پاک شدنم این قرص رو داد که بخورم ۶۰ تا روزی سه تا توی اقدامم چکار کنم؟

سلام عزیزم خوبی شنیدم از دکتر توتونیان گفته بودی من امروز رفتم پیشش به نظرت نتیجه میگیرم؟

خدایا عاشقتم
سلام عزیزم خوبی شنیدم از دکتر توتونیان گفته بودی من امروز رفتم پیشش به نظرت نتیجه میگیرم؟

سلام عزیزم حتما نتیجه میگیری دکتر خیلی خوبیه هرکی رفته پیشش نتیجه گرفته من خودم هیچ مشکلی نداشتم اما مشکل شوهرم رو از رو آزمایشش تشخیص داد و دکتر علی شمسا متخصص ارولوژی رو معرفی کرد شوهرمو عمل کرد الان پسرم یک سال و نیمس

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
سلام عزیزم حتما نتیجه میگیری دکتر خیلی خوبیه هرکی رفته پیشش نتیجه گرفته من خودم هیچ مشکلی نداشتم اما ...

خب خداروشکر منم ماه پیش رفتم ولی این ماه پریود شدم گفته ۲۰بدون نوبت برم پیشش...ولی قرص پروژسترون و آمپول بهم داده بود قشنگ این ماه راس همون روز شدم ولی قبلنا سه روز این ور اونور شده ...بهم گفته بود باید این ماه حامله شب ولی نمیدونم چرا پری شدم 

خدایا عاشقتم
خب خداروشکر منم ماه پیش رفتم ولی این ماه پریود شدم گفته ۲۰بدون نوبت برم پیشش...ولی قرص پروژسترون و آ ...

حتما حامله میشی زیاد بهش فکر نکن استرس نداشته باش.چندماهه تو اقدامی؟

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
حتما حامله میشی زیاد بهش فکر نکن استرس نداشته باش.چندماهه تو اقدامی؟

من خواهر شوهرم میرفته پیشش میگه اگه مشکلی داشته باشی همون اول بهت میگه ولی من معاینم کرد و سونو مو دید چیزی نگفت بهم 

خدایا عاشقتم