2777
2789
عنوان

کسی تو اقدام قرص مدروکسی پروژسترون خورده??

| مشاهده متن کامل بحث + 28394 بازدید | 43 پست
من دوره هام منظم و 26 روزه بود ، این ماه تاخیر افتاده تو پریودم  بی بی چک هم زدم منفی بود نمید ...

دوست عزیز سلام شما بعد خوردن این قرص ک تاخیر افتاد تو پریودتون باردار بودین یا خیر؟

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام با مدروکسی باردارشدی?

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
دوست عزیز سلام شما بعد خوردن این قرص ک تاخیر افتاد تو پریودتون باردار بودین یا خیر؟

نه نبودم عزیزم

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘
نه بابا کمکی نکرده بود

طبیعی باردارشدید?

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
منم سه چهار ماهه اقدام میکنم ولی خبری نیست ، دکترم میگه همه چی عاليه  ولی این ماه بچه های نی ن ...

عزیزم شما از مدروکسی نتیجه گرفتید؟؟؟منم ۳ماهه اقدامم قبلش برای تنظیم پری مدروکسی خورده بودم،الآنم باز مدروکسی داده برای بارداری....میترسم بخورم نتیجه برعکس بده خسته شدم دیگه

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
منم سه چهار ماهه اقدام میکنم ولی خبری نیست ، دکترم میگه همه چی عاليه  ولی این ماه بچه های نی ن ...

من هیچ مشکلی نداشتم  ولی چون شوهرم واریکوسل داشت و عمل کرد منم یه چیزایی خوردم که زود بگیره .بعد سه ماه از عملش باردار شدم و بچم پسر شد.خودم زردچوبه رو تولیوان اب ولرم ریختم خوردم.گرمی میخوردم.چلوگوشت با زعفرون و دارچین خرما و پسته و این چیزا شوهرمم قرص ویتامین دی رو میخورد همون قرص گرده زرده 

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
سلام عزیزم خوبی شنیدم از دکتر توتونیان گفته بودی من امروز رفتم پیشش به نظرت نتیجه میگیرم؟

سلام ببخشید من خیلی وقته دیگه نی نی سایت نمیام ان شالله که الان نی نی بغلته اگر نه دکتر توتونیان خیلی خوبه من بیشتر از داروهاش به دستش اعتقاد دارم کسی بره پیشش ناامید برنمیگرده من این اخریا اصلا داروهاشو گذاشتم‌ کنار چون هیچ مشکلی نداشتم ولی خب اون داروشو میده مشکل از شوهرم بود توتونیان تشخیص داد فرستاد پیش علی شمسا عمل کرد واریکوسلش رو و خوب شد سه ماه بعد عمل باردار شدم

هرآنچه را برای خود میپسندی برای دیگران بپسند.
سلام ببخشید من خیلی وقته دیگه نی نی سایت نمیام ان شالله که الان نی نی بغلته اگر نه دکتر توتونیان خیل ...

عزیزم سلام 

اره به امبد خدا دخملم تو راهه و انشاالله عید زایمان میکنم 

من رایتش ۶ماه رفتم پیش توتونیان ولی راستش هر ماه فولیکول خوب داستم ولی باردار نشدم تااین که ول کردم 

ورفتم جای دکتر دیگه ...ودستش برام سبک بود باردار شدم 

خدایا عاشقتم
بچه ها چن ماه از خوردن قرص بگذره میشه اقدام کرد چون شنیدم باید 3 ماه بگذره وگرنه تاثیر بدی داره

والا من دکترم برام نوشت گفت اقدام کنی هم اشکالی نداره چون قرص خاصی برات ننوشتم

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺