2777
2789

من این ماه قرصو خوردم دکترم گفت کمک میکنه به حفظ دیواره رحم ،، بعد الان پریودم تاخیر افتاده 

سوالم اینه که تو سایت نوشته بود از قطع این قرص ده روز بعدش خونریزی میشه ،ولی نمیدونم این ده روز فقط برای کسایی هست که نامنظمی پری دارن یا برای ما اقدامی ها هم تاخیر میندازه?

چون دوره ام میشه سی و خورده ای😓

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

منم الان ۵روزه میخورم،هر شب دوتا ،تو اقدامم ،تا ببینم این ماه خدا چی میخاد برام😊

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روزتون بخیرر این قرص برا چیه 🤔

هم پریود هارو منظم میکنه 

هم تو اقدام به بارداری کمک میکنه شرایط فراهم تر باشه

منم یک هفته است میخورم برای لکه بینی دیروز یادم رفت بخورم الان لک دیدم رفتم دکتر گفت زود برو 2 تا بخ ...

من دوره هام منظم و 26 روزه بود ، این ماه تاخیر افتاده تو پریودم 

بی بی چک هم زدم منفی بود نمیدونم چرا تاخیر اتداخته

خانوما شما هر روز یکی میخورین؟ پس چرا دکتر من گف هرشب ۲تا 

خدا جونم هرموقع خودت صلاح دونستی ی نی نی سالم و صالح و عاقل و خوشگل و همراه با رزق و روزی فراوان ب من و همسرم عطا کن💞👪،ای مهربانترین مهربانا و ای بخشنده ترین بخشنده ها😍، فقط کافیه خودت اراده کنی، دل من و همسرمو شاد کن، دوست دارم خدا جونم😙❤❤ 
منم الان ۵روزه میخورم،هر شب دوتا ،تو اقدامم ،تا ببینم این ماه خدا چی میخاد برام😊

ایشالا به حق این ماه ❤

خانوما شما هر روز یکی میخورین؟ پس چرا دکتر من گف هرشب ۲تا 

بستگی داره قرص چند میلی باشه ،

بستگی داره قرص چند میلی باشه ،

۵میلی

من سیزده ماهه تو اقدامم ولی باردار نشدم چند بار رفتم دکتر یه بار گفت همه چی خوبه یه بار گفتن تنبلی دارم موندم چی کنم 

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕

دوباره این ماه رفتم باز گفت همه چیت خوبه قرص کیوتن داد با ویتامین سی گفت روز دوم پری أم بیا پیشم 

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
من سیزده ماهه تو اقدامم ولی باردار نشدم چند بار رفتم دکتر یه بار گفت همه چی خوبه یه بار گفتن تنبلی د ...

منم سه چهار ماهه اقدام میکنم ولی خبری نیست ، دکترم میگه همه چی عاليه 

ولی این ماه بچه های نی نی سایت گفتن گرمی بخورم چون وقتی رحم سردی میکنه موثر نیست اقدام ، از این ماه هرشب یه قاشق عسل ، دم کرده زنجبیل ، خرما ، گردو ، بخور ، لبنیات حذف کن 

بذار بدنت گرم شه ایشالا مه جواب بگیریم زود