2777
2789
عزبزم‌بیشتر باید راه درمانی پیگیری کنی . ان شالله که بچه دار شی

آره میدونم اما میخوام بدونم کسی با توسل حاجت گرفته؟ حالا هرچی

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله، من دوسال با دوستم كه اونم بچه نداشت رفتم نماز ظهر عاشورا، يه خانومي بهمون گفت بچه نداريد؟گفتيم نه، گفت بريد از خاك زير خيمه اي كه درست كردن يكم برداريد بزنيد به شكمتون نيت كنيد سال ديگه اين موقع با بچتون بيايد و نماز بخونيد. من جدي نگرفتم، ولي دوستم دو ماه بعدش باردار شد، پارسال خودم تنها رفتمو انجام دادم خدارو شكر كه خدا به منم به خاطر پا در ميوني امام حسين ني ني داد و نماز ظهر عاشوراي امسال با بچم ميرم ان شاءالله.

بله من

از اول رفتم‌مشهد امام رضا علیه السلام رو ب حق امام‌جوادعلیه السلام قسم دادم

متوسل شدم‌ب حضرت زهرا سلام‌الله علیها ۱۴ هزارتا صلوات فرستادم

ب خود اقاامام جواد متوسل شدم و دقیقا اقداممون افتاد شب میلاد امام جواد و باهمون یکبار گرفت

باینکه تنبلییی شدید داشتم

البته اینم بگم حتما بایددنبال درمان باشی

من با طب سنتی درمان شدم و ی بسته قرص

بله، من دوسال با دوستم كه اونم بچه نداشت رفتم نماز ظهر عاشورا، يه خانومي بهمون گفت بچه ندا ...

البته بگم كه دكتر رفتم و گفتن مشكلي نداري.فقط يكم بعضي وقتا پريودم نا منظم ميشد.

بابد هر دو رو كنار هم داشته باشي.

بله من از اول رفتم‌مشهد امام رضا علیه السلام رو ب حق امام‌جوادعلیه السلام قسم دادم متوسل شدم‌ب حضر ...

من ۷ماهه اقدامم، ظاهرا مشکلی نیس اما بررسی های بیشترو گفته باید بعد ۱سال انجام بدی چون بی ضرر نیستن

البته بگم كه دكتر رفتم و گفتن مشكلي نداري.فقط يكم بعضي وقتا پريودم نا منظم ميشد. بابد هر دو رو كنار ...

تازگیا رفتم تو خط توسل

قبلا خیلی مادی تر بودم

الان رفتم سراغ خدا از خدا میخوام

من ۷ماهه اقدامم، ظاهرا مشکلی نیس اما بررسی های بیشترو گفته باید بعد ۱سال انجام بدی چون بی ضرر نیستن

من قبل از اقدام‌سونو دادم

گفت تنبلی شدید

خودمو گرفتم ب رازیانه و طب اسلامی و کلا تغذیمو عوض کردم

بعدش با رعایت کل اداب اسلامی اقدام کردم ب لطف خدا گرفت

نی نیم روز تولدم ب دنیااومد

من قبل از اقدام‌سونو دادم گفت تنبلی شدید خودمو گرفتم ب رازیانه و طب اسلامی و کلا تغذیمو عوض کردم ...

رازیانه رو دم کرده خوردید؟ چقدر؟

پیش دکتر طب سنتی رفتید؟

تازگیا رفتم تو خط توسل قبلا خیلی مادی تر بودم الان رفتم سراغ خدا از خدا میخوام

ان شاء الله جواب ميگيرم عزيزم.ناممكن ها به دست خدا ممكن ميشه.يه بنده خدايي ميشناختم ١٨ سال باردار نميشد ، چه دكترايي كه نرفت، ولي نتيجه نميگرفت، آخر زماني كه از دكترا قطع اميد كرد خدا خواستو بهش داد.

بله من از اول رفتم‌مشهد امام رضا علیه السلام رو ب حق امام‌جوادعلیه السلام قسم دادم متوسل شدم‌ب حضر ...

چه درمانی کردی؟ داروهاتو میگم

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
چه درمانی کردی؟ داروهاتو میگم

روزی سه چهار لیوات رازبانه دم کردم خوردم

شبا ی لیوات عرق رازبانه با ی قاشق عسل

غیرازایام پریودی.حجامت کردم

بادکش تخمدان و زیرسینه میکردم هرشب

سردیجات نخوردم

سیاهدانه و عسل خوردم‌صبح‌ناشتا

ثبح ها و شبها شکممو باروغن زیتون ماساژ میدادم

تخم‌مرغ خ خوبه

عصرها ی قاشق گیاه کاسنی میخوردم

به میخوردم

اصل و اساس درمان هرچیز پرهیزه