2777
2789
عنوان

لوبیا قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 13058 بازدید | 20 پست
منم لوبیاهامو ک میخیسونم رنگ میده آبشو قرمز میکنه ولی ن اینجور ک رنگش بره توی قورمه سبزی میریزم بازم ...

هر دفعه میخرم همینه.از این بسته بندیا میگیرم

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
هر دفعه میخرم همینه.از این بسته بندیا میگیرم

خیس نکن تو آب.فقط یه پنج دقیقه تو آب بجوشونش بعد بریز  تو قرمه سبزیت اینجوری رنگش خیلی تغییر نمیکنه.تجربه کردم که میگم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیس نکن تو آب.فقط یه پنج دقیقه تو آب بجوشونش بعد بریز  تو قرمه سبزیت اینجوری رنگش خیلی تغییر نم ...

اینکه میشه پاک کردن صورت مسئله باید دید مشکل کار از کجاس حتی اگه چندساعتم بخیسونه نباید رنگش بپره 

اینکه میشه پاک کردن صورت مسئله باید دید مشکل کار از کجاس حتی اگه چندساعتم بخیسونه نباید رنگش بپره&nb ...

نه خب مدل بعضی لوبیا قرمزا اینجوریه دیگه دارم میگم تو آب خیس میکنی رنگشو آب میگیره.اولشم که جوش میدی تغییر رنگ پیدا میکنه ولی وقتی میریزی تو خورش دوباره رنگش بر میگرده

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️