2777
2789

نمیدونم‌اونجا سونو انجام میشه یا نه ولی بنظرم یه مرکز خیییییلی خوب بیمارستان کوچک‌خان باشه ......اگه میتونی یه سر بزن آدرسشم‌از اینترنت درار دقیق.....اگه تحت نظر ماماهای اونجا باشی عالیه فک کنم‌سزارینشم‌ارزونتر باشه...حالا خودت دقیق بپرس

سخت ترین‌روزای زندگیمو میگذرونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم ایشونو زیاد شنیدم چجوری میشه نوبت گرفت ؟تلفنی میشه ؟

تلفنی نوبت نمیده 

خیلییییییی شلوغه

من همسرم ساعت ۶ صبح میرفت اسم مینوشت جز نفرات اول بودم دکتر ک ساعت ۸میومد زود کارم انجام میدادم 

مردم از ساعت ۶ میرن صف میگیرن😂😂

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
تلفنی نوبت نمیده  خیلییییییی شلوغه من همسرم ساعت ۶ صبح میرفت اسم مینوشت جز نفرات اول بودم دکت ...

اره دیگه معمولا دکترای معروف اینجورین،من استراحت مطلقم ببینم میتونم برم یا نه ،سخت میشه برام چند ساعت معطلی،سرکلاژم هستم 

اره دیگه معمولا دکترای معروف اینجورین،من استراحت مطلقم ببینم میتونم برم یا نه ،سخت میشه برام چند ساع ...

همسرت صبح زود بره اسمتو بنویسه خودت دیرتر برو تا معطل نشی 

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
همسرت صبح زود بره اسمتو بنویسه خودت دیرتر برو تا معطل نشی 

اره باید  همینکارو بکنم دیگه 

خودمم دوس داشتم پیش دکتر صدری برم تعریفشو از چند نفر شنیدم ،ایشالله جور شه برم